Haberler

    Pepe'nin Kafası Real'e Hayat Verdi: 0-1

    Espanyol ile deplasmanda karşılaşan Real Madrid, Barcelona ve Atl. Madrid'in puanları paylaştığı haftayı iyi değerlendirdi ve bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

    La Liga'da Atletico Madrid ve Barcelona'nın berabere kalışlarını iyi değerlendirmek isteyen Real Madrid, Barcelona kentinde Espanyol ile karşı karşıya geldi. Real Madrid, ilk yarıda istediğini bulamadı. Los Galacticos, ikinci yarıda Pepe ile skora yürümeyi başardı.

    İlk yarı sessiz!

    0 - 1

    1

    İsabetli şut

    9

    9

    İsabetsiz şut

    11

    3

    Korner

    8

    17

    Faul

    11

    2

    Sarı kart

    1

    0

    Kırmızı kart

    0

    %36

    Topla oynama

    %64

    Real Madrid, karşılaşmaya kontrollü ve hızlı bir başlangıç yapsa da ilk devrede istediği golü bulamadı.

    7. dakikada Topu önüne alan Benzema, kaleyi karşısına alıp vuruşunu gerçekleştirdi ancak meşin yuvarlak az farkla dışarıya gitti. 17. dakikada Ronaldo'nun kaleyi karşıdan gören yerden çektiği şut savunmadan geri geldi. 19. dakikada Modric sol taraftan içeriye doğru bir orta yaptı ancak arkadaşlarından dokunabilen olmadı.

    20. dakikada Espanyol tehlikeli geldi. Jhon Cordoba sağ çaprazdan kaleyi yokladı ancak top az farkla dışarıya çıktı. 25. dakikada Luka Modric sağ çaprazdan ceza sahasına girip kaleyi yokladı ancak şutu az farkla dışarıya gitti.

    34. dakikada Ronaldo ceza sahası önünde topu kontrol edip şutunu çekti ancak kaleci Casilla kurtarmayı başardı. 37. dakikada Ronaldo, yine kaleyi karşısına alıp kaleyi yokladı ve Casilla kurtarmayı başardı. 42. dakikada ceza alanının hemen önünde topla buluşan Benzema'nın şutu dışarıya çıktı.

    İlk yarı 0-0 sona erdi.

    Pepe sahnede!

    20'

    Jhon Cordoba sağ çaprazdan kaleyi yokladı ancak top az farkla dışarıya çıktı. 25. dakikada Luka Modric sağ çaprazdan ceza sahasına girip kaleyi yokladı ancak şutu az farkla dışarıya gitti.

    Real Madrid, ikinci yarının başlarında aradığı golü bulmayı başardı.

    48. dakikada Real Madrid'de Xabi Alonso, sol tarafa doğru koşu yapıp ortasını içeriye yolladı ancak arkadaşları topa dokunamadı.

    54. dakikada Christian Stuani, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şutunu attı, kaleci Diego Lopez kurtardı. 55. dakikada Real Madrid öne geçti. Luka Modric'in ortasında Pepe, kafayla topu ağlara yollamayı başardı.

    65. dakikada Sağ çaprazda topla buluşan Ronaldo, kaleyi sert bir şutla yokladı ancak sonuç çıkmadı. 78. dakikada Simao sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortaladı ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı.

    81. dakikada Ronaldo harika bir eforla kendisine şut açısı yaratıp kaleyi yokladı ancak Espanyol kalecisi Casilla güzel bir kurtarış yapmayı başardı.

    Son bölüme önde giren ve skoru koruyan Real Madrid, rakibini 0-1 yenerek puanını 47'ye yükseltti ve 50'şer puanda bulunan Barcelona ile Atletico Madrid'e bir adım daha yaklaştı.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Javier Aguirre

    Performans: 5/10

    Takımı, ilk yarıda zaman zaman oyuna ortak oldu ancak ne olduysa ikinci yarıda oldu. Real'in golcülerini susturdu belki ama Pepe maçın skorunu belirledi...

    Carlo Ancelotti

    Performans: 9/10

    Oyunu her daim iyi okudu. İlk yarıda kimi zaman Espanyol'un da oynamasına izin verdi. İkinci yarıda kontrolü yine bırakmadı ve sonuca gitmesini de bildi.

    Pepe'nin 5. kafası Real Madrid'i galibiyete taşıyan Pepe, takımındaki 7. golüne imza attı. Pepe, bu gollerin 5'ini de kafayla atmayı başardı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title