Haberler

Pelin Akil ve Anıl Altan Çiftinin İkiz Bebekleri Olacak

Güncelleme:

Son dönemin en sevilen çifti olarak gösterilen Pelin Akil ve Anıl Altan'dan, sevenlerine bir müjde daha. Bebek bekleyen çift, ikizleri olacağını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dört aylık hamile olan güzel oyuncu Pelin Akil, son gittiği kontrolde büyük şaşkınlık yaşadı. İkiz kız bebekleri olacağını öğrenen oyuncu, bu haberle yakınlarını sevindirdi. Ünlü çiftin, kıyafet ve oda hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Cinsiyetlerinin kız olduğunu öğrenen mutlu çift, haberi takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

"ALLAH BANA HEDİYE ETTİ"

İşte ünlü çiftin ikiz bebek müjdesi;

"İşte size Pazar sürpriziiii... Bu gördüğünüz fotoğrafta şaşkınlığımızın ve mutluluğumuzun ikiye katlandığı an...Küçüklüğümden beri içimden geçirirdim ikizlerim olsun, @anilaltann @minelaltann ikizlerini, aralarındaki bağı hissettikçe bu isteğim katlanarak artıyordu, içimden nasıl geçirmişsem Allah bana hediye ediyor tek yumurta ikizlerimizi. Şimdi ise Allah'tan tek dileğimiz sağlıklı bi şekilde onları kucağımıza almak. Biz de herkese duyurmak için kendimizi zor tutuyoruz, bu içimizde tuttuğumuz mutluluk içimizden taşıyor ama sağlıklarının iyi olduğunu öğrenmek için hep tüm sessizliğimiz. Bizi anlayacağınızı biliyoruz. Bi maşallahınızı alırız ???? ¦?¦? (şimdilik kız diyor doktor ablamız ama yanılma payı olurmuş, aman sağlıklı olsunlar da"

Pelin Akil ve Anıl Altan Çiftinin İkiz Bebekleri Olacak

Pelin Akil ve Anıl Altan Çiftinin İkiz Bebekleri Olacak

Pelin Akil ve Anıl Altan Çiftinin İkiz Bebekleri Olacak

Pelin Akil ve Anıl Altan Çiftinin İkiz Bebekleri Olacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pelin Akil Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Bingül teyze:

Rabbim tamamına erdirsin veömür boyu analı babalı büyümelerini nasip etsin

44
0
yanıtYanıtla
,,:

sana ne. sen bak kendi işine git fasulye ayıkla yemek yap çorap ör. salak sende.

yanıt0
yanıt5
/:

sana ne. sen bak kendi işine git fasulye ayıkla yemek yap çorap ör. salak sende. . . . . . DİYEN EZİK, HAYATIN BOYUNCA DIŞLANMIŞLIĞIN HOR GÖRÜLMÜŞLÜĞÜN NE DE BELLİ. İSTERSEN KALBİNİ, NİYETİNİ BİRAZ TEMİZLE DE İNSAN OLDUĞUN ÇIKSIN ORTAYA

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

BU ÇİFTİ Bİ TEK BEN Mİ İTİCİ BULUYORUM ÖZELLİKLE KADINI

6
5
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bütün yapıp ettiklerini insanlara göstermek de yeni bir yaşam biçimi oldu artık. Neyse hayırlı olsun diyorum.

7
0
yanıtYanıtla
NURCAN:

ayy çok güzel ya çok sevindim maşallah

4
1
yanıtYanıtla
CENAB SAHABETTIN:

YÜCE RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN AMIN HER FAV BIR AMIN

5
0
yanıtYanıtla
malumkız:

çok seviyom ben bu ikisini :)

5
0
yanıtYanıtla
deli..dolu:

ilk önce hayırlı olmasını bebeklerini Analı Babalı büyütürler inşaallahh. . , Amiiiinnnnn. , , nasip olursa 1 gün bende evlendiğimde Hayat arkadaşım sırdaşım her şeyim olacak KADIMIN, dan DÖRTDÜZ bebek olmasını isterim tabii bunun için ilk öncelik istekli olmak şarttır ALLAH!ıma çook şükürler olsun Bedenim Ruhum sağlığım yerinde. , yüce Rabbim, den aylarca yıllarca bebek bekleyip, de olmayan olamayan bütün Anne Babalara bebek Çocuk sahibi olmasını Candan Yürekten niyaz ederim inşaallaahhh. . , Amiiiiiinnnnnnn

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Analı babalı sağlıkla büyürler inşallah.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title