Haberler

Pekdaş'tan Mahallelere Yeni Yıl Ziyareti

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, sık sık tekrarladığı mahalle gezilerini yeni yılda da sürdürüyor.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, sık sık tekrarladığı mahalle gezilerini yeni yılda da sürdürüyor. Son olarak Kadifekale semtinde yer alan 1. Kadriye ve Aziziye Mahallelerine giden Pekdaş, hem mahalleli kadınlarla bir araya geldi, hem ev ziyaretinde bulundu, hem de Bizim Çocuklar projesine katılan miniklerle oyunlar oynadı.

Mahalle gezilerine 1. Kadriye Mahallesindeki semt merkezine gelen kursiyer kadınlarla kahvaltı yaparak başlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, burada belediye hizmetleriyle ilgili merak edilen konularda açıklamalarda bulundu. Beştepeler'de yapacakları kapalı pazaryeri ve sosyal tesis hakkında bilgi veren Pekdaş, tesisin tamamlanmasıyla Kadifekale halkının modern bir pazar yerinin yanı sıra düğün salonu, semt ve spor merkezine kavuşacağını söyledi. Bölgede eksik olan hangi ihtiyaç varsa onun tespit edilerek bu projenin hayata geçirildiğini anlatan Pekdaş, "Bir işe başladıktan sonra mutlaka bitiyor. Kamulaştırmalarını yaptık. Çok güzel bir proje hazırladık. Temelini attığımız da kısa sürede tamamlarız. Bittiğiniz bölgenin havası değişecek" dedi. Sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Pekdaş, semt merkezinde verilen kurslar hakkında kursiyerlerin görüş ve önerilerini de dinledi.

Yeni yıl pastasını birlikte kestiler

Başkan Pekdaş, 1.Kadriye Mahallesindeki ziyareti sırasında Sezgin-Filiz Çakar çiftine misafir oldu. Geçen hafta düşerek belini inciten iki çocuk annesi Filiz Çakar'a, geçmiş olsun dileklerini ileten Pekdaş'a tüm aile büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Çat kapı gerçekleşen ziyarette Başkan Pekdaş, evin minik kızı Esma'yla da bol bol sohbet etti. Konak Belediyesinin başarıyla süren Bizim Çocuklar projesine katılan minikler arasında yer alan Esma'nın yaptığı resimleri büyük bir ilgiyle inceleyen Pekdaş, minik kızı kutlamayı ihmal etmedi. Pekdaş, öğleden sonra da Aziziye Semt Merkezindeki kursiyerlerle buluştu. Merkezde pastacılık kursuna katılan kadınların elleriyle yaptığı yeni yıl pastasını kesen Pekdaş, kursiyer kadınlara emekleri için teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı. Merkezi ziyaretinde Bizim Çocuklar projesine katılan miniklerle de bir araya gelen Pekdaş, onlarla oyunlar oynamak keyifli zaman geçirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sema Pekdaş Aziziye Konak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title