Haberler

Pazarlar kuruluyor mu? Tam kapanmada pazarlar açık mı, kapalı mı? Kısıtlamada pazarlar kuruluyor mu?

Güncelleme:

Kabine Toplantısında alınan kararlara göre Tam kapanma süreci 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlamıştı. İçişleri Bakanlığı genelge ile açık olacak kurumları ve yasaktan muaf tutulacak kişileri duyurdu. Peki, Pazarlar kuruluyor mu? Tam kapanmada pazarlar açık mı, kapalı mı? Kısıtlamada pazarlar kuruluyor mu? Tam kapanmada pazarlar açık mı, kapalı mı? Kısıtlamada pazarlar kurulacak mı?

Kabine Toplantısında alınan kararlara göre Tam kapanma süreci 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlamıştı. İçişleri Bakanlığı genelge ile açık olacak kurumları ve yasaktan muaf tutulacak kişileri duyurdu. Peki, Pazarlar kuruluyor mu? Tam kapanmada pazarlar açık mı, kapalı mı? Kısıtlamada pazarlar kuruluyor mu? Tam kapanmada pazarlar açık mı, kapalı mı? Kısıtlamada pazarlar kurulacak mı? İşte detaylar haberimizde…

PAZARLAR KURULUYOR MU?

Toplamda 18 gün boyunca devam edecek olan tam kapanma süreci başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamı boyunca muafiyeti olmayan kişiler dışarı çıkarsa cezai işlem ile karşı karşıya kalacaklar. Bu süreç içerisinde bazı işletmeler de kapalı olacaklar. Hürriyet'te yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığının aldığı karar ile pazarlar 18 günlük sürede kapalı olacaklar.

TAM KAPANMADA PAZARLAR KURULACAK MI?

Hürriyet'te yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığının aldığı karar ile pazarlar 18 günlük sürede kapalı olacaklar.

29 Nisan 2021 Perşembe günü kısıtlama saatine kadar semt pazarları son kez kuruldu. Kısıtlama süreci bitene kadar pazarlar açık olmayacak.

Genelgede bakkallar ve marketler ile ilgili madde ise şöyle; Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir. haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sokağa Çıkma Yasağı Koronavirüs Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title