Haberler

Paris Louvre Carrousel'de Türk İmzası

PARİS LOUVRE Carrousel'deki Art Shopping 2018'de dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 800 farklı sanatçı bir araya gelecek.

PARİS LOUVRE Carrousel'deki Art Shopping 2018'de dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 800 farklı sanatçı bir araya gelecek. Türk cam sanatçısı Zeynep Aksu'nun da imzasının olacağı organizasyon 19-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Uzun yıllar kurumsal hayatın içinde yer alan, 2013 yılında hayallerini gerçekleştirmek için kendine yepyeni bir yol çizen Zeynep Aksu'nun cam eserleri 19-21 Ekim tarihi arasında gerçekleştirecek organizasyonda sergilenecek.

"İNSANLARA GÜZEL ANLARINI HATIRLATMAK İÇİN ÜRETİYORUM"

Bozcaada'ya yerleşen ve çalışmalarına burada kurduğu Zeynep Aksu Cam Atölyesi'nde  devam eden sanatçı "İnsanlara güzel anlarını hatırlatacak, hayatın yaşanmaya değer olduğunu hissettirecek eserler vermek için üretiyorum" dedi.

Yetişkin veya çocuk, camın büyülü dünyasına adım atmak isteyenlere Bozcaada'da kurduğu cam atölyesinde eğitim veren Aksu, dünyanın çeşitli ülkelerinde cam konusunda ün yapmış sanatçılardan da eğitim aldı. Eserlerinde alevle çalışma, kalıpla şekillendirme, füzyon, pate de verre tekniklerini kullanan Aksu, öğrenirken de öğretmeyi esirgemiyor.

"HER BİR OBJE HAYATIN KENDİSİ"

Basite indirgediği cam kadar, büyülü hayatta seçtiği öznelerden, kullandığı farklı tekniklere, ana unsur renklerden aksan tonlara kadar, hep neşe, huzur, keyif, mutluluk, temalarını ön plana çıkaran, Aksu "Karşınızdaki her bir obje, aslında ardını gördüğünüz hoş bir yansımayla beraber hayatın kendisi" diye konuştu.

Zeynep Aksu'nun 'Mucize' adını verdiği koleksiyonu, 19-21 Ekim 2018 tarihlerinde LOUVRE Carrousel'de Paris'li sanatseverlerle buluşacak.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Paris Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title