Haberler

Paris Hilton Nasıl Zengin Oldu

Güncelleme:

Jet sosyetenin en ünlü isimlerinden Paris Hilton, 2003 yılında ortaya çıkan cinsel içerikli kasediyle dünya gündemine bomba gibi düşmüştü. Nicole Richie ile boy gösterdiği reality şovla çok konuşulan Hilton, yaşadığı ilişkiler ve pahalı zevkleriyle de hep gündemde kaldı.

İKİNCİ PLAJINI AÇIYOR

Şimdi 34 yaşında olan Hilton, hayatındaki skandalları ve çalkantıları geride bırakıp başarılı bir iş kadınına dönüştü. Kendi adını taşıyan parfüm markasının değeri 2 milyar doları bulurken sosyetik yıldızın kişisel serveti 100 milyon doları aştı. Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanan Hilton, kendi ismiyle yeni kokusunu da piyasaya sundu.

The Insider with Yahoo'ya konuşan Hilton başarısının sırrını şöyle anlattı:

"KENDİ İMPARATORLUĞUMU KURDUM"

15 yaşında New York'a taşındım ve Donald Trump'ın model ajansına kayıt oldum. Her zaman büyük şeyler yapmak istiyordum ben de kendi imparatorluğumu kurdum. Yaptığım işi seviyorum. O kadar uzun zamandır bu sektörün içindeyim ki kendime yara almamı önleyen bir kabuk oluşturdum.

Küçük yaşlarda canımı sıkan şeylere artık takılmıyorum. Hayatın pozitif taraflarına odaklandım. Bu hayatta yapacak çok şeyim var. Benden nefret edenlere kulak asmıyorum.

"HERKESİ CİDDİYE ALMA"

34 yaşındayım kendimi çok güzel ve iyi hissediyorum. Annem her zaman cildime iyi bakmamı ve güneşten uzak durmam gerektiğini söylerdi şimdi onun tavsiyesini dinliyorum. 15 yaşındaki Paris'e bir tavsiye verecek olsam; 'Herkesi çok ciddiye alma' derdim.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nicole Richie Paris Hilton Magazin Haberler

500

Yorumlar (50)

Sanatcı:

Nasil zengin oldu ? ; şorasını ve burasını hatda orasını göstererek zengin oldu,

19
3
yanıtYanıtla
Side:

Babasi Hilton hotellerinin sahibi, daha nasil olucak.

16
3
yanıtYanıtla
emre:

yanlış haber paris hilton sonradan zengin olmadı o zengin doğdu zaten ve doğdu doğalı da baba parası yiyor

13
3
yanıtYanıtla
NCP MacheteMobil-IOS:

Hatali baslik! Zaten babasi Hilton hotellerin sahibi!

13
3
yanıtYanıtla
zazamobilWeb@haberler.com:

Paris hilton bana hasta bende ona hastayim

13
1
yanıtYanıtla
Toretto:

Anadan babadan veya aileden bişiler varsa zaten sende çalışırsın daha zengin olursun. Anadan babadan yoksa nereye zengin oluyorsun? Kadının ailesi varlıklı buda devamını getirmiş bazı şeylerin trilyonluk olmuş. Zenginler nasıl zengin oluyorlar aile varlıklı onlar ölüyor çoluga çocuga kalıyor. Sıfırdan çalışarak ve ailedende bişiler yoksa zengin olmak hayal.

11
1
yanıtYanıtla
anonim:

zaten zengindi ve de ailesinin çevresi vardı. . .

10
1
yanıtYanıtla
Dat Sivilce:

Fakir doğmak senin suçun değil ama fakir ölmek senin suçun. .

6
5
yanıtYanıtla
EserMobil-IOS:

İzlediğimiz videolarda görüyorduk alnının teriyle namusuyla kazanmış

11
0
yanıtYanıtla
CYRANO D.BERGERAC:

Sacini süpürge yaparak degil herhalde. .

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title