Haberler

Paralimpik Yüzücüler Hedef Büyüttü

Paralimpik Yüzme Milli Takımı, Meksika'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor.

Ay-yıldızlı sporcular, başkent Meksiko'da gerçekleştirilecek şampiyona öncesi Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde kamp yapıyor.

Milli takım antrenörü Mehmet Fatih Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Meksika'daki deprem nedeniyle şampiyonanın 2-7 Aralık tarihlerine ertelendiğini hatırlatarak, 4 bedensel engelli, bir görme engelli sporcuyla hazırlıklara yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Erzurum'daki kampı tamamladıktan sonra Ankara'ya geldiklerini belirten Kurt, çalışmaları 26 Kasım'a kadar burada sürdüreceklerinin bilgisini verdi.

Kurt, sporcularının bu sezon güzel derecelere imza attığını dile getirerek, şampiyonadaki hedefleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

" Beytullah Eroğlu, 50 metre kelebekte dünyada bu sezonki en iyi dereceyi yaptı. Sevilay Öztürk ve Sümeyye Boyacı da Avrupa Gençler Şampiyonası'ndan dereceyle döndü. Başarılı bir sezon geçiriyoruz. İnşallah, Dünya Şampiyonası'nda da bunu devam ettireceğiz. Hedefimiz, Dünya Şampiyonası'ndan en az 3 madalyayla dönmek. Organizasyon tarihinde şu ana kadar bir madalyamız var. Beytullah Eroğlu dünya üçüncülüğünü elde etmişti."

Kurt, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda madalya kazanmak için de yeniden yapılanmaya gittiklerini sözlerine ekledi.

Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi, paralimpik yüzücüler Beytullah Eroğlu, Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı, Elif İldem ve Fatma Nur Baki temsil edecek.

Kaynak: AA / Güncel

Beytullah Eroğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title