Haberler

"Pantene ile Konuşan Saçlar Sergisi"

Güncelleme:

"Pantene ile Konuşan Saçlar" sergisi, 18 Aralık Salı akşamı EKAV Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Fotoğraf Sanatçısı Merve Hasman'ın gözüyle "Pantene ile Konuşan Saçlar Sergisi"

Pantene'in 20. yılında, Pantene Kadınları Tuba Büyüküstün, Burcu Kara, Hande Subaşı ve Özge Özberk ile birlikte Ayşe Kucuroğlu, Başak Fransez, Bennu Gerede, Bilgün Dereli, Defne Samyeli ve Ezo Sunal gibi güçlü isimler objektif karşısına geçti. Fotoğraf Sanatçısı Merve Hasman'ın objektifinde ölümsüzleşen karelerden oluşan "Pantene ile Konuşan Saçlar" sergisi, 18 Aralık Salı akşamı EKAV Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

"Pantene ile Konuşan Saçlar serginse; Pantene kızları; Tuba Büyüküstün, Burcu Kara, Hande Subaşı ve Özge Özberk ile Ayşe Kucuroğlu, Bennu Gerede, Bilgün Dereli, Defne Samyeli, Ezo Sunal, Yasemin Kamhi, Zeynep Demirören, Dilek Toner, Berna Akar, Gül Sunal, Şennur Çiftçi, Emre Ergani, Uğur Batur, Ceylan Çapa, Nilüfer Zapçı, Derya-Ferhan Şensoy, Göksel Kortay, Sedef İyibar, Burcu Karabacak, Hülya İyriboz veTunç Tiryaki gibi cemiyet, sanat ve iş dünyasından pek çok isim katıldı.

Merve Hasman'ın "Ben güçlüyüm, ben başarılıyım, ben mutluyum, ben benim" diyen güçlü kadınların konuşan saçlarını objektifine yansıttığı sergi açılışı, İstanbul cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetliyi ağırladı.

Merve Hasman, "Her kadının saçlarını savurmak için çok sebebi var. Sen bu duygularla dans ederken saçların da sana eşlik edecektir. Şimdi sağlıkla ışıldayan saçları savurma zamanı" diyor ve şöyle devam ediyor:

"Sergimin adı "Pantene ile Konuşan Saçlar".. Adından da anlaşılacağı gibi bu sergide sadece saçlar konuşuyor. Gücünü saçından alan kadınlar, kendilerini saçlarıyla ifade edebiliyorlar. Ben de konuşan saçları objektifime yansıtarak kadınlar için saçlarının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim. Fotoğraf çekimleri sırasında saçların gücünü ve mükemmel görünümünü korumak için hafif, güçlü ve kolay şekil alan saçlar için Pantene Aqua Light Serisi'ni kullandık. Saçlarda doğal ve sağlıklı bir görünüm yaratarak mükemmel kareler oluşturmamı sağladı."

5 yıldır Pantene Kadını olan Tuba Büyüküstün "20 yıldır gücünü saçlarından alan kadınların tercihi Pantene ve Merve Hasman sağlıklı saçları, zarafeti ve güzelliği ile fark edilen güçlü kadınların konuşan saçlarının fotoğraflarından oluşan çok güzel bir sergi hazırladı. Bunun bir parçası olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Ben de her kadın gibi saçlarımla anlatıyorum kendimi. Merve'nin objektifine yansıyan fotoğrafta da saçlarımı kendimi özgür hissettiğim anlarda savurduğumu anlatmak istedik. Bu aynı zamanda varoluşu kutlamak gibi " dedi.

Gücünü saçından alan Pantene Kadınları olarak "Pantene ile Konuşan Saçlar Sergisi"nde bir araya gelmek çok keyifli" diyen Burcu Kara, "Aslında saçlarımızın da dili vardır, söylemek istediği, vermek istediği bir mesaj mutlaka vardır. Biz kadınlar gücümüzü saçlarımızdan alırız ve bununla gurur duyarız. Ben saçlarımı hayatın ritmine ayak uydurmak için savuruyorum" dedi.

"Bana göre Pantene kadını sağlıklı saçlarıyla her zaman fark edilir" diyen Hande Subaşı, "Her kadın gibi ben de aynaya baktığımda kendimi güzel görmek istiyorum ve bence güzelliğin ilk kuralı sağlık. Ben sağlıklı saçlarımla kendimi ifade ediyorum. Her zaman başarının kararlılıktan geldiğinine inanıyorum ve saçlarımı hayatta kararlı olduğum için savuruyorum" diyor.

"Saçlarımı kendimi huzurlu hissettiğim için savuruyorum" diyen Özge Özberk "Bir oyuncu olarak pek çok farklı karaktere bürünüyorum. Bazen sert bir kadın oluyorum bazen de neşeli... O anlarda duygularımı saçlarımla ifade ediyorum ve saçlarımı özgürce savuruyorum" diyor.

Her bir ünlünün farklı bir duygu ile saçlarını savurduğu "Pantene ile Konuşan Saçlar" sergisinde fotoğraf sanatçısı Merve Hasman'ın fotoğraf kareleri, davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Tuba Büyüküstün Hande Subaşı Özge Özberk Burcu Kara Güzellik Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title