Haberler

Rüzgarın etkisiyle çatıdan aşağı uçan 10 kiloluk taş, yoldan geçen kadını canından etti

Güncelleme:

Mersin'de Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için binanın terasına asılan pankarta bağlı 10 kiloluk taş, rüzgarın etkisiyle yoldan geçen kadının başına düştü. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, evine doğru yürüyen Nurhayat Altınkaya'nın başına, önceki gün ilçede yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için bir ucu üç katlı binanın terasına bağlanan pankartın bağlı olduğu taş düştü.

Rüzgarın etkisiyle çatıdan düşen 10 kiloluk taş, yoldan geçen kadının başına düştü

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralan Altınkaya, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nurhayat Altınkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, pankart ise bulunduğu yerden indirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Rüzgarın etkisiyle çatıdan düşen 10 kiloluk taş, yoldan geçen kadının başına düştü

Rüzgarın etkisiyle çatıdan düşen 10 kiloluk taş, yoldan geçen kadının başına düştü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

al alabilirsin:

bir demir , direk vs bulamadiniz mi? Tas ne be abi yuh yani

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title