Haberler

Paladöken Belediyesi'nden Modern Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi...

Palandöken Belediye Başkanlığı'nca Yunus Emre semtinde yapılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Palandöken Belediye Başkanlığı'nca Yunus Emre semtinde yapılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksi için düzenlenen açılış törenine AK Parti Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaklaşık 14 bin metrekarelik alan üzerine kurulan park ve kültür ve merkezinin yaklaşık 8 milyon TL'ye mal olduğunu söyledi. Bölgede böylesine geniş kapsamlı bir kompleksin kendi dönemlerinde kazandırılmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Bulutlar, yeşil alan ve park çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getirdi,

Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise konuşmasında bayram gününde böylesine güzel bir parkın açılışında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydederek, "Bizden önce bu tür boş araziler rant uğruna pazarlanıyordu. Hatta bina aralarındaki boşlukları bile satarak yeni binalar yaptılar. AK Partili belediyeler bugün bu arazide muhteşem bir park yaparak bölge halkının hizmetine sunuyor. Başkanımız Orhan Bulutlar ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak ve Adnan Yılmaz da konuşmalarında Başkan Orhan Bulutlar'a teşekkür ederek, merkezin bölgede önemli bir ihtiyacı gidereceğini dile getirdiler.

Konuşmaların ardından Veli Velioğlu Hocanın yaptığı duanın ardından merkezin açılış kurdelesi törene katılan milletvekilleri ve belediye başkanları tarafından birlikte kesildi.

TESİS BÖLGEDE İLK OLACAK

Merkez toplam 14 bin metrekare alandan oluşuyor. Alan içerisinde 4 bin metresi kapalı alan bulunuyor. 500 kişilik tam olimpik kapalı spor salonu, salon bünyesinde idari bölümler, hakem odaları, basın odası, antrenman salonu, masa tenisi salonu, soyunma odaları, duş, tuvaletler, sağlık odası, kafeterya gibi ayrıtlar yer almış durumda. Salonun 24 saat güvenlik kameraları ile takibi yapılacak. Yangın tesisatı ve ihbar sistemi ile donatıldı. Ses anons sistemleri ile tüm teknik detaylar düşünülerek projelendirildi. Bina cephesi ısı yalıtım giydirme cephe ile modernize edildi. Tesisler de yer alan Kültür Merkezi ise toplantı salonları, el becerileri ve meslek edindirme solanları, kütüphane, sinema salonu, çocuk kreşi, düğün solanı gibi bir çok sosyal ve kültürel aktivitelerin yer alacağı şekil de dizayn edildi. Tesisin 9 bin metrekarelik açık alanında futbol, basketbol, voleybol sahaları, oyun alanları, dinlenme alanları, kondisyon aletinin bulunduğu açık hava spor bahçesi oluşturdu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Orhan Bulutlar Palandöken Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title