Haberler

Pakdil: ''Türkiye'nin ayağını tökezletmek istiyorlar'' - K.

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, "Ortaya çıkan süreç, Türkiye'nin önünü kesme projesidir.

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, "Ortaya çıkan süreç, Türkiye'nin önünü kesme projesidir. Türkiye'nin ayağını tökezletmek istiyorlar. Bunun için de hedefleri belli, Başbakanımızın üzerine kumpas kuruyorlar ve oyunlar oynuyorlar" dedi.

Pakdil, Kahramanmaraş'ta Mehmet Akif Ersoy Necip Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 2002 yılında yeni bir medeniyeti inşa etmek için yola çıktıklarını belirtti.

Çeşitli zorluklar aşılarak gelinen noktada birlik ve beraberliğin şart olduğunu ifade eden Pakdil, "Bugün girmiş olduğumuz seçim atmosferinin içerisinde kim, benlik davası güder, nefsini ön plana çıkarır, putlaştırır ve 'ben varsam dava var, yoksam yok' derse onların aramızda yeri yoktur. Perde arkasından AK Parti'ye kumpas kurmak, ayağına çelme takmak isteyenler, bugünden itibaren yollarına devam edebilirler. Bu dava, hak, hizmet ve milletin yoludur. Ortaya çıkan süreç, Türkiye'nin önünü kesme projesidir. Türkiye'nin ayağını tökezletmek istiyorlar. Bunun için de hedefleri belli, Başbakanımızın üzerine kumpas kuruyorlar ve oyunlar oynuyorlar" diye konuştu.

Pakdil, "Bu oyunu hep beraber bozacağız, unutmayınız hedefler çok iyi belirlenmiş vaziyette. İçeride ve dışarıda bu hedefleri bizler oylarımızla bozacağız" ifadesini kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam ise son 11 yılda Türkiye'nin sağladığı istikrarla dünyanın parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi.

AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç da her geçen gün daha da güçlenen bir Türkiye'nin istikrarına ve huzuruna son günlerde kastedilmek istendiğini savundu.

Aday tanıtım toplantısına, AK Parti milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Kahramanmaraş Nevzat Pakdil Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title