Haberler

Gözü dönmüş kişi, eline geçirdiği baltayla iş yerini bastı

Güncelleme:

Bursa'da evine sipariş getirmeyen dükkan sahibine sinirlenen kişi, eline geçirdiği balta ile dükkanın camlarını kırıp çalışanlara saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Bursa'da evinin 10 kilometre uzaklığında bulunan bir dönerciden yiyecek sipariş eden bir kişi adresine yemek getirilemeyeceğini öğrenince eline aldığı balta ile önce dükkanın camlarını kırdı, iş yerindeki elemanları döverek kaçtı. İş yerinin basılması camların baltayla kırılması güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

Olay şehir merkezinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Gözlüklü Levent lakaplı bir kişi evinin 10 kilometre uzaklığından bulunan bir dönerciden yarım ekmek döner istedi. Dükkanda çalışan personel mesafenin çok olduğunu belirterek, oraya sipariş gönderemeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen şüpheli eline aldığı balta ile dükkana gelerek önce dükkanın camlarını daha sonra dükkanda çalışan elemanları darp etmeye başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken dükkanın camlarını kıran ve elemanları dövüp kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRI ANI KAMERADA

"Evine sipariş gelmedi" diye eline balta alıp dönerciye saldıran şüpheli önce dükkanın camlarını daha sonra elemanları dövdü. O anlar ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Güvenlik kamera görüntülerinde şüphelinin elinde balta ile geldiği önce dışarıda bulunan camların tamamını balta ile kırdığını daha sonra içeriye girerek telefon başında sipariş alan elemanı tekme tokat dövdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (50)

kral:

madem oraya kadar olay çıkarmaya gelebiliyorsun, o zaman git bi zahmet oradan al yemeğinide

82
1
yanıtYanıtla
İNSAN:

Bu dediğiniz insan için bir eylem

yanıt47
yanıt0
ADANAA:

Türkiye deki adaletten çekinmediği için gönül rahatlığıyla yapıyor. . .

61
1
yanıtYanıtla
ömer turan:

garip iş bana yapsa onu döner şişine oturrup dönderirdim

52
5
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Ha simdi ozaman adalet isler kardes.

yanıt16
yanıt0
MEMATI:

COK ACIKMIS DEMEKI AYIII.

36
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Allah kimseyi akıldan ve kişilikten yoksun bırakmasın, ona sorsan hiç bir şeyden çekinmeyen gözü kara bir insanım der, ama işin acı gerçeği Cahil bir kişilik.

26
0
yanıtYanıtla
Faruk:

Almanyada kanunlar okadar agirki adama küfür etsem yada etmesem diye düsünüyorsun, türkiyede adam baltayla dükkan basiyor!

26
0
yanıtYanıtla
Öyle diyorlar:

Çünkü Avrupada cezaevleri tek kişilik hücre. Hücrede 1 gün yatsan bile kafayı yiyorsun. Türkiyede koğuş sistemi var. Barbut var, kağıt oyunu var, Eğlence gırla

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

yarım ekmek için bunu yapan ne yapmaz böyleleri telef edeceksin

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title