Haberler

Şoförünün Uyuyakaldığı Servis Minibüsünün Karıştığı Feci Kaza Kamerada

Güncelleme:

İstanbul Maslak'ta, servis minibüsünü kullanan şoför seyir halindeyken uyuya kaldı. 8 Kişinin bulunduğu minibüs refüjü aştı ve 50 metre ilerleyip tüp dolu iş yerine girdi. O anlar kameraya kaydedildi.

İstanbul Maslak'ta, servis minibüsünü kullanan şoför seyir halindeyken uyuya kaldı. 8 Kişinin bulunduğu minibüs refüjü aştı ve 50 metre ilerleyip tüp dolu iş yerine girdi. Minibüsün ortalığı savaş alanına çevirdiği kazada 4 kişi yaralandı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

DUVARI PARÇALADI

Olay, saat 08.30 sıralarında Sarıyer Maslak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir firmanın servisini yapan 53 yaşındaki Mehmet K., 34 ADE 794 plakalı minibüsle 8 şirket çalışanını aldıktan sonra yola çıktı. Sürücü Mehmet K. Ayazağa istikametine seyrettiği esnada iddiaya göre direksiyon başında uyudu. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği minibüs, refüjü aşıp kaldırımda yürüyen 48 yaşındaki Murat Karaman'a çarptıktan sonra 50 metre daha gidip bir iş yerine girdi. Kartonpiyer duvarı parçalayarak iş yerine dalan minibüsün sürücüsü ile araçta bulunan Meryem Dalmaç ve Nilgün Bozdemir yaralandı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonrası ortalığı savaş alanına çeviren minibüsün içerisindeki 8 kişi can havliyle kapıyı açarak araçtan indi. Kaza nedeniyle şoka giren yolcular su içerek ve birbirlerine sarılarak sakinleşmeye çalıştı. Durumu diğerlerinden daha ağır olan sürücü Mehmet K. vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartıldıktan sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, kaldırımda yaralanan yaya Karaman ve diğer yaralılar da müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

KONTROLDEN ÇIKIP İŞ YERİNE GİRDİ

Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, her şey normal seyrinde devam ederken minibüs iş yerinin arka tarafından içeriye dalıyor. Kartonpiyerlerin patladığı kazada, minibüs beton zemine çarparak duruyor. Kaza sonrası vatandaşlar etrafta koştururken, kapıyı açan yolcular ise tek tek araçtan iniyor. Vatandaşların ve yolcuların yaşadığı panik ise kameralara yansıyor.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Maslak 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (14)

SİVASLI İBOCAN:

Her araçta kameralı kayıt sistemi zorunlu olsun, kaza anında şoförden dolayı bir kaza oldu ise en az 3 yıl ehliyetine el konsun, hatalı kullanımdan kendi aracındaki veya karşı araçtaki kişilerin ölümüne sebep olduysa ehliyetine tamamen elkonulsun. . Çokmu zor karar vermek, para ile bu işler çözülmez. . Televizyonlarda gösteriliyor montaj değil, drift atıyor, hız yapıyor araç solluyor, uygunsuz taşıma yapıyor. . Emniyet kendini emniyete almış sessizce oturuyor. . . Trafik böyle olmaz. !!

7
1
yanıtYanıtla
Idorable:

Maslak''tan Ayazağa''ya kadar nasıl başarmış uyumayı direksiyon başında, ben yatakta iki saat debelenirken her gece.

6
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Savaş alanı görmemiş olanlar, görsün. . ! Ucuz atlatılmış bir olay. Allahtan can kaybı yok, mal kaybı yok denecek kadar az. . Geçmiş olsun.

6
0
yanıtYanıtla
MAMİ:

toplu taşıma şoförleri itinayla ve özellikle sağlık kontrolü tam teşekküllü yapılmış kişilerden seçilmeli. kıytırık bir işyerine bile tam teşekküllü sağlık raporu isteyen idari birimler bu servis olaylarını kesinlikle ciddiye almamakta ve çok sayıda insanımızın çocuğumuzun hayatı hiçe sayılmaktadır. türkiyede insan hayatı bu kadar ucuz malesef.

6
0
yanıtYanıtla
Uncouhtable:

Bu yaştaki insanlar servis şöförü olursa normal

0
3
yanıtYanıtla
YAŞ 48:

48 YAŞINDAKİ ADAMIN KALDIRIMDA NE İŞİ VAR DEĞİL Mİ.

yanıt0
yanıt0
haylaz:

hadi be ne var yaşta

yanıt0
yanıt0
TAMK:

Tam yerine çarpmış daha tehlikeli bir yeri istese bulamaz.

2
0
yanıtYanıtla
Yanlış:

Şoför uyuya kalmadı, kalp krizi geçirdi

1
1
yanıtYanıtla
EGE:

Şöför yanına oturan herkesin tetikte olması lazım. kimseye güvenlmez bu devirde.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title