Haberler

Kesilirken Kaçan Keçi, Üçüncü Kattan Adamın Üzerine Düştü

Güncelleme:

Bursa'da kesilmek için yere yatırılan keçi son anda kaçarak, 3'üncü kattan adamın üzerine düştü.

Bursa'da kesilmek için yere yatırılan keçi son anda kaçarak, 3'üncü kattan telefonla konuşmak için bahçeye çıkan adamın üzerine düştü. Düşmenin etkisiyle kafatasında kırıklar oluşan adam hastanede tedavi altına alındı.

Bursa'nın Yıldırım İlçesine bağlı Ulus Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ailesiyle kurban kesimi için evlerinin bahçesinde bulunan 50 yaşındaki Mehmet Sıttık Karakaş telefonla konuşmak için dışarı çıktı. Bu esnada sokakta telefonla görüşürken önünde bulunduğu apartmanın üçüncü katından düşen keçi sonucu kanlar içinde yere yığıldı.

KEÇİYİ İKİ SOKAK ÖTEDE YAKALADILAR

Yakınları ve çevredeki vatandaşların yardımı ile ilk tedavisi orada yapılan yaşlı adam, özel araçla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası keçi hızla kaçarak izini kaybettirdi. Keçinin sahipleri kaçan keçiyi iki sokak ötede yakalayarak geri getirdi. Tedavi altına alınan Karakaş'ın kafatasında iki yerde kırık olduğu anlaşıldı.

"KANLAR İÇERİSİNDEYDİ"

Olayı gören ve ilk müdahaleyi yapan Cuma Gül, "Bahçede koyunu kestiğim sırada büyük bir ses geldi. Kafamı kaldırıp baktığımda yerde kanlar içerisinde yatan Mehmet abiyi gördüm. Koşarak yanına gittim, başının arkasından oluk, oluk kan akıyordu. Hemen tampon yaptım. Bu esnada yakınları ve mahalleli de geldi yardıma. Zaten arabaya bindirip hemen hastaneye götürdüler. Ben hayatımda daha önce böyle bir şey görmedim" diye konuştu.

"KEÇİ YOLDA İKİ KİŞİYİ DEVİRDİ"

Keçinin sahibi Emrah Aktaş, "Keçi zaten buraya getirene kadar yolda iki kişiyi devirdi. Zor zapt ettik. Çıkarttık terasa bağladık keseceğimiz sırada ipten kurtuldu terasın kenarlarında bulunan duvarın üzerine çıktı. Tam tutacağımız sırada aşağıda bulunan adamın üzerine düştü. Babam eyvah adam gitti öldü dedi. Çıplak ayak aşağıya indi. Yaralı adamı arabaya bindirerek hastaneye götürdüler. Bizde keçiyi yakalayarak getirdik bu sefer kaçamadan kestik" dedi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Sıttık Karakaş'ın kafa tasının iki yerinin de kırık olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yıldırım Ulus 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

gs:

YA ORADA HAYVAN KESİLİRMİ?. YANLIŞ YAPMIŞSINIZ. . . AY A GÖTÜRSEYDİNİZ ORADA DAHA GÜZEL KESİLİRDİ. . 3. KAT ALÇAK KALIR. . MÜMKÜNSE MARS GEZEGENİNDE KEZSEYDİNİZ. . YERYÜZÜ NEYİNİZE YETMEDİ?

12
0
yanıtYanıtla
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

KEÇİNİN SENİN BAŞINA DÜŞMESİ TESADÜF DEYİL ALLAH TARAFINDAN BU SANA BİR UYARIDIR KESTİĞİN GURBANI ALIP EVEMİ GÖTÜRÜYON YOKSA YANİ KOMŞULAR PAZARDA GÖRSÜN MİSALİ SEN HİÇ YEMEDEN FAKİR FUKARAYA DAĞIT GURBANINI YOKSA SEĞEN BAŞINA DAHA NELER DÜŞER ELİM ALLAH

6
5
yanıtYanıtla
Mahmut:

Kesileceğini bildiği halde diğerleri gibi korkacağına iki kişiyi byıkmış üçüncünün üzerine atlamış. Savaşçı ve cesur bir varlık. Keşke hayatı bağışlanıp azat edilseymiş. Bunu haketmiş.

6
0
yanıtYanıtla
Coni:

Bordo bereli bir keçi daha neler neler yapabilir

4
2
yanıtYanıtla
murtaza:

bırı de demıyorkı o kecının kesılmek ıcın terasta ne işi var !

5
1
yanıtYanıtla
Çiçek Adam:

Keçinin yaşam mücadelesini kaybetmesi hüzünlü. Yinede savaşarak ölmesi gurur verici.

4
1
yanıtYanıtla
güne suudilere söverek devam ediyorum:

kus sicinca kismette keci düsünce ne oluyor bilemedim. . .

2
2
yanıtYanıtla
Muro:

Ulan bura müslüman ülkesi ya ne kesek senimi

2
1
yanıtYanıtla
dr.titanic:

benim annadığım kadarıyla keçi 3.cü kattan düşmüş diyorlar yani keçiyi evde kurban edip keseceklermiş.olurmu allah aşkına evin içinde kurban kesmek olursa buda takdiri ilahıdır rabbimin.yahu bak haberde diyor bahçeye inmiş daha ne bahçen varmış bahçede kurban etsen böyle kafana düşmezdi.......

2
1
yanıtYanıtla
adonis:

ulan keçiyi kesmeseydiniz bari.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title