Haberler

Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik sınav sonuçları son durum nedir?

Güncelleme:

11 Ekim 2020'de gerçekleştirilen ve sonuçları yüzlerce aday tarından heyecanla beklenen Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik sınav sonuçları son durum nedir?

Birçok adayın çeşitli sorularla ter döktüğü Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik sınav sonuçları son durum nedir?

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Özel Güvenlik 89. Temel Eğitim ve 65. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçları ne zaman açıklanıyor oldukça merak ediliyor. Ancak henüz açıklanmayan sınav sonuçları adayları odlukça heyecanlandırıyor. Peki, Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel Güvenlik sınav sonuçları son durum nedir?

ÖGG sınav sonuçlarının açıklanması için 30 Ekim 2020 tarihi belirlenmişti. Ancak henüz açıklanmadı. Afdaylar ise heyecanla sonuç sayfasını yeniliyor.

Sonuç sayfasına ulaşmak için tıklayın.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNDE ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

? Silahsız olarak görev yapacaklar için en az sekiz yıllık ilköğretim veya ortaokul; silahlı olarak görev yapacaklar için en az lise veya dengi okul mezunu olmak.

? 18 yaşını doldurmuş olmak.

? 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile;

1) Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak.

2) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

3) Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

?Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.

?14 üncü maddede belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak.

? Güvenlik soruşturması olumlu olmak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title