Haberler

Özdemir: Kardeşliğe İhtiyacımız Var

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 1 Kasım seçim çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Özdemir Merkez ve Kozluk'ta temaslarda bulundu

Önceki gün şehir merkezi ve Kozluk'ta temas ve ziyaretlerde bulunan Milletvekili Özdemir, özellikle son dönemde yaşanan bombalı saldırı olayları nedeniyle sıkıntılı günlerin yaşandığı bir ortamda herkesin sadece birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Batman merkezde Nasıroğlu ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Özdemir, daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını ziyaret etti. Burada esnafın sorunları hakkında görüşmelerde bulunan Milletvekili Özdemir, AK Parti'nin göreve geldiği günden bu güne esnaf ve KOBİ'lere yönelik önemli desteklerde bulunduğunu hatırlatarak, son seçim taahhüdünde ise bu kesimlere yönelik de önemli adımların olduğunu bildirdi.

Toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi esnaflara yönelik önemli desteklerin olacağını ifade eden Milletvekili Özdemir, Esnaflara 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sağlanacağını ve bunun dışında da tüm esnaf ve KOBİ'lere düşük faizli kredi desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Milletvekili Özdemir, AK Parti'nin seçim taahhütleri içinde ayrca isteyen KOBİ'lere sembolik bir kira bedeli ile anahtar teslimi fabrika kurulacağını, imalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ'ler için kredi desteğinin 3 milyon TL'ye, yatırım sektöründeki KOBİ'ler için 2.5 milyon TL'ye çıkarılacağı müjdesini verdi.

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına da ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Özdemir, burada da şoför esnafının sorunları üzerine görüşmede bulundu.

KOZLUK'TA VATANDAŞLARLA SOHBET

Merkezdeki ziyaretlerinin ardından Kozluk'a geçen Milletvekili Özdemir, Kozluklu Yorulmaz ailesine taziyelerde bulunduktan sonra ilçe esnafını gezdi.

Esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Milletvekili Özdemir, vatandaşlarla kahvede sohbet etti.

Vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyen Milletvekili Özdemir, Kozluklulara desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Kozluk Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title