Haberler

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

Güncelleme:

Oyuncu Şebnem Bozoklu, bir süredir birlikte olduğu Hürriyet yazarı Kanat Atkaya ile dünya evine girdi. Bozoklu, bu haberi Instagram hesabından duyurdu.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Şebnem Bozoklu evlendi. Bir süredir Hürriyet yazarı Kanat Atkaya ile birlikte olan oyuncu, Instagram hesabından evlendiğini duyurdu.

"EVLENDİK"

Bozoklu, haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Bozoklu, kedisi ve eşiyle çektirdiği fotoğrafı "Evlendik! Mutluluğumuzu paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederiz." notuyla paylaştı.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. Oyuncunun paylaşımını gören Şükran Ovalı, Caner Erkin, Mabel Matiz, Ezgi Mola ve Hazer Ergüçlü gibi isimler tebrik yorumları attı.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

KANAT ATKAYA KİMDİR?

1969 doğumlu olan Kanat Atkaya gazeteciliğe 1980'li yıllarda Hey dergisinde müzik yazıları yazarak başladı. Can Kozanoğlu ile birlikte NTV'de cuma geceleri Arka Sayfa programını sundu. Kabakulak adlı eseriyle tanındı. Halen Hürriyet gazetesinde güncel yazıları ve spor yazıları yayınlanmaktadır.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

Kanat Atkaya'nın; Topesto ve Riko'nun Maceraları, Köprüaltı ve Beyoğlu Hikayeleri adlı yayınlanmış hikaye kitapları ve futbol, çizgi roman, müzik üzerine de yazılı eserleri vardır. Kanat Atkaya ile meslektaşı Ezgi Başaran'ın 3 yıllık evliliği 23 Ocak 2013'te tek celsede sona ermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Bozoklu Kanat Atkaya Instagram Hürriyet Haberler

500

Yorumlar (14)

Hasan:

Sizin evliliğiniz ve boşanmanız aynı zaten bosaniyorsunuz niye evlendinizki

5
0
yanıtYanıtla
ANTİ LAİK:

Şimdiye kadar çok evlenmiştir o camianın alayı evlilik yapmadanda evleniyorlar zaten siz anladınız

3
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Herkese hayırlı geceler diliyorum,, Allah devletimizi,, milletimizi her türlü belalardan ve nusibetlerden korusun,, kardeşliğimizi daim etsin inşallah,,Amin.

3
0
yanıtYanıtla
bülbülüm artık ötmüyor:

dolu sandım bu dünyayı boşumuş yaşananlar hayal imiş düş imiş insanoglu bir göçebe kuş imiş o daldan bu dala kondum gidiyom

3
0
yanıtYanıtla
ZEDAN:

O GARIDA BOS DURACAK GOZ VARMI ONLAR SEVER HER NOMERAYO SEVMEZLER HEP AYNI NAKIS DIKISI HEP ARALAR ONLAR BASKA NUMERAYO ADAMIN PILI BITMIS GIBI

2
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Artist tayfasının evlilikleride kendileri gibi sahte oluyor,,siz hiç bunların bir yastıkta kocadığını gördünüzmü

3
0
yanıtYanıtla
Rumuz ışık:

Ömür boyu sağlıklı huzurlu mutluluklar dilerim

3
0
yanıtYanıtla
Daha önce de gördük evlendiğini:

Sonu belli, seriye devam

2
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Boşanmaları yakındır,bir birlerine yakışmamış

2
0
yanıtYanıtla
magazın zoom:

stratejık evlılıkler dıyorlar ne dıyorsunuz buna

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title