Haberler

Oyuncu İpek Tanrıyar, 45 günde eridi! Tüm hamilelik kilolarını verdi

Güncelleme:

Hamilelik sürecinde 16 kilo alan oyuncu İpek Tanrıyar, doğumdan 45 gün sonra fazla kilolarını verdi. Sosyal medya hesabından son halinin fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm" dedi.

Geçtiğimiz sene bir süredir birlikte olduğu Murat Evler ile görkemli bir düğünle evlenen İpek Tanrıyar, 45 gün önce ilk bebeği Aras'ı kucağına aldı. Oyuncu, kısa sürede tüm hamilelik kilolarını verdi.

"DİYETİSYENLER KONUŞUR, GENETİK GÜLER"

40 yaşındaki İpek Tanrıyar, hamilelik sürecinde 16 kilo aldı. Normal doğum yapan ve bebeğini anne sütüyle besleyen oyuncu, kısa sürede hamile kalmadan önceki kilosunun da altına düştü. Yeni halinin görüntüsünü Instagram hesabından yayınlayan Tanrıyar, "Doğumdan 45 gün sonra durum bu... Gebelik boyunca 16 kg aldım ve şu an hamile kalmadan önceki kilomun da altındayım. Doktorlar diyetisyenler konuşur,genetik güler. Tabi normal doğum ve emzirmenin katkısını da unutmayalım" dedi.

İşte İpek Tanrıyar'ın yeni hali...

Oyuncu İpek Tanrıyar, 45 günde eridi! Tüm hamilelik kilolarını verdi

Oyuncu İpek Tanrıyar, 45 günde eridi! Tüm hamilelik kilolarını verdi

Oyuncu İpek Tanrıyar, 45 günde eridi! Tüm hamilelik kilolarını verdi

Oyuncu İpek Tanrıyar, 45 günde eridi! Tüm hamilelik kilolarını verdi

Oyuncu İpek Tanrıyar, 45 günde eridi! Tüm hamilelik kilolarını verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İpek Tanrıyar Genetik Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

.......:

Ya ne güzel haber öyle bir aydınlandım ki anlatamam dert tasa kalmadı

8
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Bende de tek derdimiz bunun kilolarıydı çünkü... :)))))

yanıt5
yanıt1
Yorum:

Tam bu Haberi bekliyorduk Nenenin....

3
0
yanıtYanıtla
Mine:

Güle güle büyütün bunlar güzel şeylerdir .

1
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Eeyt be 105 kişiyi olağan üstü etkilemiş dudak uçuklatmış aklını almış kanını dondurmuş klasik haberler nokta kom muhabbetleri. . . .

0
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Selam tatlım

yanıt1
yanıt2
Mert:

Şey yazmamışsınız 105 beğeni almış bak fotoğrafı. (SOSYAL MEDYAYI SALLADI)

0
1
yanıtYanıtla
Neva:

Bu kadin hamileyken şarapla ickiyle ilgili bir sey soylemisti.Yoksa icki icilir mi demisti,hatırlıyamadım.Ya bunlar yok zayıf kaldim ,hic kilo almadim,yok 40 kivi yedim,yok dogumdan 15 gun sonra zayifim diyorlar sonra cocuklarda bir problem oluyor ,bence tek yonlu beslenmeden.Ebru Salli meyve mi yiyordu ne ,Ceren hindistan dogumdan 15 gun sonra incecik oldum diyordu.Bunlar hep vejeteryan besleniyorlar ya hep pestisit aliyorlar bence.10 kirazdan birinde kurt yoksa yemek istemiyorum ben.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title