Haberler

Oyuncu Funda Eryiğit, Can Kırıkları'ndaki Tecavüz Sahnesiyle İlgili İlk Kez Konuştu: Kendimi Kötü Hissettim

Güncelleme:

ATV ekranında yayınlanan Can Kırıkları'nda Zeynep İnan karakterini canlandıran Funda Eryiğit, dizideki tecavüz sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu. Eryiğit, "O sahneyi oynarken kendimi kötü hissettim" dedi.

ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın başarılı oyuncusu Funda Eryiğit, rolüyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Dizideki performansıyla dikkat çeken güzel oyuncu şu Medtava'ya açıklamalarda bulundu. İşte Funda Eryiğit'in açıklamasındaki satır başları;

"SENARYOYU ÇOK BEĞENDİM"

Can Kırıkları'nın senaryosunu çok beğendim. İki kadın hikâyesi olması çok cezbediciydi. Genelde özellikle televizyon işlerinde hikâye kadınlar üzerinden dönmez ya... Bu işin öyle bir yanının olması çok cezbedici oldu. Bir taraftan da tiyatro oyunum var. Normalde provaları bitirip dizilere başlardım. Biraz kararsız kaldım açıkçası ama ilk kez tiyatro provalarıyla diziyi birlikte yapıyorum. O yüzden biraz zor oluyor ama dedim ki 'Böyle bir maceranın içine gireyim.'

Oyuncu Funda Eryiğit, Can Kırıkları'ndaki Tecavüz Sahnesiyle İlgili İlk Kez Konuştu: Kendimi Kötü Hissettim

"SİLAH EĞİTİMİ ALDIM"

Rol için silah eğitimi aldım. Ben daha önce çok silah kullandım. Karadayı'da ve yine polisi oynadığım Poyraz Karayel'de... O yüzden bir aşinalığım vardı. Ancak tuttuğum silah şeklinin eski moda olduğunu artık öyle tutulmadığını falan yani yeni teknikler öğrendim. Silah kullanmak hiç de sevmediğim bir şey aslında ama üçüncüdür başıma geliyor.

Oyuncu Funda Eryiğit, Can Kırıkları'ndaki Tecavüz Sahnesiyle İlgili İlk Kez Konuştu: Kendimi Kötü Hissettim

"TECAVÜZ SAHNESİNİ OYNARKEN KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM"

Sette çok aksiyon sahnem yok. Zeynep'in uğradığı bir tecavüz ve bunu unutmak üzerine kendisine kurduğu bir hayat var. Fakat yıllar sonra o travmayla tekrar yüzleşmek zorunda kalıyor. Tecavüz sahnesini oynarken etkilendim. Kendimi kötü hissettim ama o ruh halini sonrasına taşımak akıl sağlığı için iyi olmuyor. Bir şekilde onu dengelemeye çalışıyorum.

Oyuncu Funda Eryiğit, Can Kırıkları'ndaki Tecavüz Sahnesiyle İlgili İlk Kez Konuştu: Kendimi Kötü Hissettim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Can Kırıkları Dizisi Funda Eryiğit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

tantuni:

ülkede meydana gelen tüm pis olaylarda bu dizilerin payı var

55
3
yanıtYanıtla
YALNIZ KURT.:

AHİRETTE HESAP GÜNÜNDE KENDİNİ DAHA KÖTÜ HİSSEDERSİN.

36
4
yanıtYanıtla
cemil meriç:

tv ahmaklar içindir

37
1
yanıtYanıtla
YANLIŞ REKLAM:

Cinsel saldırıların arttığı bu zamanlarda tecavüz sahnelerinin vizyona konulması kötü örnek teşkil ediyor. Bu dizide oynayan bayanın bunu bir daha düşünmesi ve neye hizmet ettiğini anlaması gerekiyor.

37
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

SONRA DA BU NESİL NEREYE GİDİYO DİYE HABER YAPARSINIZ AYNI KANALDA DİZİLERDEN ÖĞRENİYORLAR HERŞEYİ İŞTE REYTİNG UĞRUNA CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELERDE VAR ALDATMALARDA VAR ZENGİNLİK VAR HALKIMIZ BÖYLE DİZİLERİ KALDIRACAK DÜZEYDE DEĞİL HEM KÜLTÜREL HEMDE ETNİK KÖKEN OLARAK TÜRKİYEYİ AVRUPALAŞTIRMAYIN ONLAR GENİŞ MİLLET DİNLERİDE KENDİLERİNE GÖRE ÇOK GENİŞ. . . . . .

28
2
yanıtYanıtla
mazbut:

Bu yüzden İzlemiyor, izletmiyorum

26
1
yanıtYanıtla
izmirli kemalist:

her kes istedigi diziyi yapar burasi laik ülke

0
26
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Dizilerde tecavüzü gerçekleştiren erkek oyuncunun işi de zor. pasta gözünün önünde dokunuyorsun ama tadamıyorsun :)

12
13
yanıtYanıtla
VATAN53:

Rabbim ıslah eylesin. çok vahim. dinden imandan koparıyorlar para RAYTİNG uğruna yapılan kepaze dizi ve yapımları. sonrada aile kültür onur şeref yapısı al aşağı ediliyor. kültür görenek örf adetlerimiz ayaklar altında. çukur anlat kara deniz. avlu. eşkıya dünya vs. . . nerde eski Perihan abla. seksenler. süper baba neredeler nerde RTÜK nerde. yazık be.

24
0
yanıtYanıtla
suat trabzon:

ATV dizimi yapıyor fantazi programlarımı yapıyor belli değil.

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title