Haberler

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün üniversite öğrencileriyle bir araya gelen oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden ayrılmasıyla ilgili olarak "Artık farklı işlere yönelmem gerektiğini hissettim" dedi.

Usta oyuncu ve senarist Ercan Kesal, Üsküdar Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisinin kadrosunda ayrılan Kesal, bu ayrılığın nedenini de anlattı.

"KAYIPLARIM BANA ÇOK ŞEY KATTI"

Öğrencilere yıllardır tecrübe ettiği konulardan bahseden Ercan Kesal, "Kaybetmekten, yaralanmaktan korkmayın çünkü onlar size tecrübe katacak. Benim de kayıplarım oldu ama bana çok şey kattı" dedi.

Oyuncu Ercan Kesal, Çukur dizisinden neden ayrıldığını anlattı

"FARKLI İŞLERE YÖNELMEM GEREKTİĞİNİ HİSSETTİM"

Dizilerin uzun sürelerinden şikayet eden Ercan Kesal, Çukur dizisinden ayrılmasıyla ilgili de şunları söyledi: "Benim diziden ayrılma sebebim dizinin süresi değildi, senaryosunu sevdim ve kabul ettim. İki sezon sette bulundum, farklı şeyler de öğrendim ama ayrılma sebebim farklıydı. Artık farklı işlere yönelmem gerektiğini hissettim. Şu an çok önemli bir yönetmenle sanat filmi için çekimlerimiz devam ediyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ercan Kesal Çukur Haberler

500

Yorumlar (9)

yaniii:

bu çukur dizisi yüzünden teyzeoğlum kendisini kabadayı zannediyor herkese dalaşıyor hiçbir katkısı olmayan gençlere kötü örnek olan bir dizi ama şiddete meyilli bir toplum olduğumuzdan böyle dizilerin reytingleri düşmez ne yazık ki

24
5
yanıtYanıtla
mert:

Gencler bukadar aptal olmasın adamlar cogu dizi film başlarken hayal ürünüdür vs yazıyor egitim şart diyorum egitim dogru olsa senın dedin gencler bu tip seylere özenmezdi başka ulkeler ne filmler diziler yapıor ama adamların gencleri dedin sekilde tribe girmiyor. . bilmem anlatabildimmi

yanıt15
yanıt6
ADA:

bende dini işlere yöneldim diyeceğini sandım

7
7
yanıtYanıtla
Sinegöz:

Ercan Kesal gibi gerçek sanatçıları böyle popüler yapımlarda görmek üzücüydü zaten. . İsabetli olmuş

9
3
yanıtYanıtla
YAGCI VE YALAK SEVMEYEN ADAM:

BEN 66 YASINDAYIM ISTANBULUN KABADAYISI ABISI BOL BIR SEMTINDE DOGDUM BÜYÜDÜM GENCLIGIMIZDE ÜFLENTI KABADAYI DEGIL SAGCI SOLCU OLDUK DÜSÜNCELERIMIZ UYUSMASADA ORTAK FIKIR ÜLKENIN GIDISATI VE HALKIMIZDI SIMDIKI GENCLIK ISE KENDINE ROL MODEL OLARAK MAFIAVARI YASANTIYI UYUSTURUCU BARONLUGUNU SEHIR ESKIYALIGINI MAGANDALIGI SECIYOR CEHALET VE ÖZENTI ICINDE GÖRGÜSÜZ AHLAK SEVGI VE SAYGIDAN UZAK KINDAR ISYANKAR YETISIYOR

6
0
yanıtYanıtla
......................:

ne anlattın ki, , , , ,

yanıt0
yanıt1
ercan:

kim bu yahu merak eden varmıdır kırk yıl görmesek aklımıza gelmez

0
2
yanıtYanıtla
şaka mı:

kac yıllık artist birsüürü tiyatrosu var öğretmenlik yapmış tiyatroda o kadar

yanıt2
yanıt3
CELOLAY:

SEN KİMSİN PARDON

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title