Haberler

Oyuncu Emre Kınay'dan "Rol için soyunur musun?" sorusuna cevap: Seyirci tahammül ederse soyunurum

Güncelleme:

Jülide Ateş'in programına konuk olan oyuncu Emre Kınay, "Rolünüz için soyunur musunuz?" sorusuna "Seyirci tahammül edebilirse soyunurum" diyerek esprili bir cevap verdi.

Başarılı oyuncu Emre Kınay, Jülide Ateş'in Haber Global ekranlarında yayınlanan 40 programının konuğu oldu.Gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Emre Kınay, "Rol için soyunur musunuz?" sorusuna da cevap verdi.

"GENÇ KUŞAĞA GÜVENİYORUM, İNANIYORUM"

Duru Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni ve oyuncu Emre Kınay, kendisine ayrılan 2'lşer dakikalık sürede 40 soruyu tüm içtenliğiyle yanıtladı. Ancak Kınay çoğu soruda ek süre istedi. Jülide Ateş, Emre Kınay'a "Yeni nesil oyuncular kitap okumuyor. Sokakta yürüyemiyorlar ama, 3 sezon dizi yapamadıklarında o yürüyemedikleri sokaklardan ellerini kollarını sallayarak gidecekler cümlelerini hatırlatarak "Genç oyunculara karşı ön yargılı mısınız?" sorusunu yöneltti.

Emre Kınay ise "Hayır değilim. Son birkaç projemde benimle birlikte oynayan oyuncular star gündemine oturdular. Oyunculuk mesleğinin ne olup ne olmadığına cevap verdiğim bir soruydu. Bir oyuncunun okur yazar olmasına dair verdiğim bir yanıttı. Gençlerin okumalarını yeterli bulmuyorum. Güncel edebiyat takip ediliyor. Genç kuşağa güveniyorum, inanıyorum, sürdürülebilirlik konusunda kaygılarım var" dedi.

Oyuncu Emre Kınay'dan 'Rol için soyunur musun?' sorusuna cevap: Seyirci tahammül ederse soyunurum

"SEYİRCİ TAHAMMÜL EDERSE SOYUNURUM"

Kınay, Jülide Ateş'in "Rolünüz için soyunur musunuz?" sorusunu ise "Seyirci tahammül edebilirse soyunurum" diyerek espriyle cevaplardı. Ardından da "Aktörün yaptığı iş hayatın kesitini çıkarmaktır. Aktör cinsiyetsizdir. Köpeği de canlandırabilirsiniz, eşcinseli de canlandırabilirsiniz, 30 yaşındayken 60 yaşındaki birini de canlandırabilirsiniz" diyerek yanıtladı.

Oyuncu Emre Kınay'dan 'Rol için soyunur musun?' sorusuna cevap: Seyirci tahammül ederse soyunurum

"VİZYONER OLMAYANLARDAN DANIŞMAN OLMAZ"

Emre Kınay'ın Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Politikaları üyelerinden Hülya Koçyiğit için söyledikleri de 40'da konuşulan konular arasında yer aldı. Emre Kınay'a Hülya Koçyiğit için söyledikleri hatırlatıldı.

Emre Kınay, Hülya Koçyiğit'in "Projeler üretiyoruz, Cumhurbaşkanına sunuyoruz o da karar veriyor" cümlesi üzerine "Sayın Cumhurbaşkanını uyarmak isterim danışmanlarını değiştirsin, direkt ve derhal diyerek, vizyoner olmayanlardan danışman olmaz" demişti…

Jülide Ateş, Emre Kınay'a Hülya Koçyiğit'le ilgili o cümleleri hatırlattı.

Kınay'ın yanıtı şöyle oldu: "Hülya Koçyiğit'in vizyonuyla ilgili tartışma başlatırım evet. Hülya Hanım'ın sözleri özelinde söylediklerimin altına imzamı atarım. Ötesiyle ilgili bir şey söylemiyorum! Diğer beyefendi ve unvan sahibi şahısları tanımıyorum. Hala da anı fikirdeyim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Koçyiğit Jülide Ateş Emre Kınay Genç Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

com:

çağdaş demekrot özgür bir insan istediğini yapar

3
11
yanıtYanıtla
boş yapma:

Soyunarak mı çağdaş olunuyor? Yarın bir gün çıplak biri çağdaşım ben deyip sana saldırırsa ses etmeye hakkın var mı?

yanıt2
yanıt3
Yanlış Yazdın:

Kafir bir insan olarak dünyaya 1 kere geldim her şeyin zevkine bakacağım demen gerekirdi.

yanıt1
yanıt6
DOLU YAPTIK:

BOŞ YAPMA , sana diyorum, sana . İşiniz gücünüz hayal üretmek, varsayımlarla yol bulmak . . . Anadan üryan soyunupta '' Ben çağdaş insanım , baaaak gördün müüü '' diyen oldu mu sana ? Veya duydun mu ?. . . . Sizler garip insanlarsınız . Bayanların orasına burasına bakıp , lan benimde hanımıma veya bacıma da bakarlar diye , kadınlarına, kızlarına olmadık baskıları uygulayan kişilerdensin. . . Önce beynini bir temizle ve hakikaten BOŞ YAPMA

yanıt2
yanıt0
lipo:

bence ironi yapmıs olmalısın yoksa cahilmisin

yanıt3
yanıt1
HARBİCİ:

kapa la çeneni boş balon

yanıt0
yanıt1
HARBİCİ:

kapa la çeneni boş balon

yanıt2
yanıt2
HARBİCİ:

kapa la çeneni boş balon

yanıt2
yanıt2
Ümraniyeli:

Kapa çeneni armut

yanıt0
yanıt0
Ali:

Bide yarim milliyetci gecinip iyi Partien aday olmustu, yarim dusunceli, yarim akilli, yarim adamdan beklenen cevap ve yorumlar... Ancak bu kadar olabilirdi

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title