Haberler

Oyuncu çift Alper Saldıran ile Pınar Tuncegil tek celsede boşandı

Güncelleme:

2013 yılında evlenen oyuncu çift Alper Saldıran ile Pınar Tuncegil çifti, bugün 3 dakika süren davada boşandı. Duruşma sonrası konuşan Saldıran, "Dostluğumuzun bozulmaması için boşanmaya karar verdik." dedi.

Son olarak Bir Aile Hikayesi adlı dizide rol alan yakışıklı oyuncu Alper Saldıran, 2013 yılında evlendiği meslektaşı Pınar Tuncegil boşandı. İstanbul 11. Aile Ceza Mahkemesindeki duruşmasına Saldıran ve Tuncegil ile avukatları katıldı.

3 DAKİKADA BOŞANDILAR

Mahkeme hakiminin, "Boşanmak konusunda kararlı mısınız?" sorusuna her iki tarafta boşanma konusunda anlaştıkları yönünde cevap verdi. Yaklaşık 3 dakika süren duruşma sonunda çift, anlaşmalı olarak boşandı.

Oyuncu çift Alper Saldıran ile Pınar Tuncegil tek celsede boşandı

"İYİ ARKADAŞI OLDUĞUMUZ İÇİN BOŞANMA KARARI ALDIK"

Kimseye haber vermeden adliyeye gelen çift, Işın Karaca'nın boşanma duruşmasını bekleyen muhabirlere yakalandı. Karşısında muhabirleri görünce şoke olan çift, yaptıkları açıklamada "Dostluğumuzun bozulmaması için böyle bir karar aldık. 14 yıldır tanışıyoruz. İyi arkadaş olduğumuz için boşanma kararı aldık." dedi.

İHANET İDDİALARINI YALANLADI

Alper Saldıran ile çocukluk arkadaşı olduğunu ve yaklaşık 14 yıldır tanıştıklarını söyleyen Pınar Tuncegil, evliliklerinde herhangi bir ihanet olmadığını söyledi. Tuncegil aynı zamanda evliliklerinin sadece kağıt üzerinden bittiğini arkadaşlıklarını devam edeceklerini söyledi.

Oyuncu çift Alper Saldıran ile Pınar Tuncegil tek celsede boşandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Tuncegil alper saldıran Işın Karaca Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

hayret:

ısrarla yakışıklı oyuncu kelimesine kıl oldum abi. ha. kadın için bişey demem. fena değil çünkü.

34
3
yanıtYanıtla
deli kurt:

yazık nesil nehale geldi evden gelin çıkan kız kefeniyle dönerdi şimdi sanki moda oldu boşanmak yazık

9
14
yanıtYanıtla
görkem yazıcı:

evliliğin bozulmaması için dostluğunu bitirseydin daha iyidi

15
1
yanıtYanıtla
canan:

ünlenen boşanıyor

11
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ARKADAŞLIĞIMIZ BOZULMASIN DİYE BİR ŞEY Mİ VAR :)

8
0
yanıtYanıtla
O nasıl iş:

Evlilik bu evlilik! Çocuk oyuncağına çevirdiniz

4
0
yanıtYanıtla
Zaza:

Bunun Neresi Yakışıklı ALLAH AŞKINA. .

4
0
yanıtYanıtla
selim:

hareketleri ve oyuncu yeteneği kısıtlı hiç sempatik olmayan bir oyuncu. .

4
0
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

6 yıl iyi dayanmışlar.

2
0
yanıtYanıtla
ADANALI ABBAS CONO:

KIZLAR FAZLA YAKIŞIKLI ERKEKLER YUMUŞAK OLUYOR. DEMEDi DEMEYiN

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title