Haberler

Oyuncu Burcu Biricik, yangın sonrası yapılan fidan bağışlarına isyan etti: Evlerinden olan insanlara yardım yapılsın

Güncelleme:

Güney Ege ve Akdeniz'de peş peşe çıkan yangınların ardından binlerce kişi ormanların yeniden ağaçlandırılması için Tema Vakfı'na fidan bağışı yapmaya başladı. Oyuncu Burcu Biricik ise, Instagram hesabından "Fidan bağışı yapmayın. Yangın sonrası evlerinden olan insanların yardıma ihtiyacı var" dedi.

Manavgat yangını ile başlayan Bodrum, Marmaris, Fethiye, Didim gibi Güney Ege kıyılarını saran orman yangınları Akdeniz'de de pek çok kritik noktadaki orman ve ilçelerde ciddi zararlar meydana geldi. Peş peşe gelen yangın haberlerinin ardından ülkenin dört bir yanındaki vatandaşlar, yanan ormanları yeniden ağaçlandırmak için Tema Vakfı'na bağış yapmaya başladı. Ünlü isimler de konser ve gösterilerinden kazanacağı gelirleri derneğe bağışladı.

BURCU BİRİCİK YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Tema Vakfı'nın başlattığı fidan kampanyası sosyal medyada gündem olurken binlerce fidan parası toplandı. Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik ise derneklere bağış yapmanın yanı sıra evlerinden olan vatandaşlara kalacak yer ayarlanması için yardım toplanması gerektiğini söyledi.

"YARDIMLAR FİDANA DEĞİL EVLERİNDEN OLAN İNSANLARA YAPILSIN"

Instagram hesabından "Bakın arkadaşlar Tema da dahil olmak üzere herhangi bir fidan bağışı kampanyası gerçekten anlamsız... Lütfen enerjinizi bunları paylaşmaya değil, bölgede yanan evlerin sahiplerine, ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya harcayın.Ormanlar yeniden fidan dikerek korunamaz. O alanın kendini onarmasını bekleyeceğiz" diyen kişinin paylaşımını kendi hesabından paylaşan Biricik "Herkesin artık cebinden çıkabilecek son 3-5 liralık yardım fidana değil de yangın sonrası evlerinden olan insanların ihtiyaçları için mi kullanılsa acaba" dedi.

Oyuncu Burcu Biricik, yangın sonrası yapılan fidan bağışlarına isyan etti: Evlerinden olan insanlara yardım yapılsın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Burcu Biricik Tema Vakfı Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Serdar turgut :

Tabi o alanları satmaz binalarla doldurmaz yabancılara peşkeş çekmezlerse elbette yeşerir ama güvenmiyorum işte

108
26
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Ağaç olmadan nefes mi alinirmis,evleri zaten yapılacak,neyin kafası...

72
52
yanıtYanıtla
Alper Çağlar:

Boş boş konuşmuş işte. Senin biryerin yaralandığı zaman tedavi etmeyip kendi kendini onarır deyip halinemi bırakıyorsun..

50
42
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

hemen oraların yeniden ağaçlandırlması gerekiyor yoksa rantçılar binaları dikecekler

62
6
yanıtYanıtla
ceyhun aztekin:

Bu niye karişiyo la

25
37
yanıtYanıtla
Hasan Korkmaz:

Oldu biz bağış yapalım yeniden ağaçlar büyüsün sonra insan süretindeki mahluklar yeniden yaksın. Önce ormanı, geleceğimizi yakanları bir yakın, ifadesini alıp salmayın. Yeryüzünü ifsad edenlerin yeri ila ebedi cehenneme Zümera inşaallah

40
12
yanıtYanıtla
Cihan Ulku:

oralara artik villalar binalar dikilecek ha bugun degil ama 3 ama 5 yil sonra zaten pilanli projeli bi saldiriydi belliki ve ayrica devletimiz Iban atmaktada gecikmemis bence ilk önce insanlarimiza gerekli yardimlar yapilsin sonra tekrar agacmi dikilir villami yapilir onun zaten pilani projesi Coooktan hazir.

14
37
yanıtYanıtla
Sertaç bilen :

Ne günlere geldik evet yardım o insanlarada yapılmalı ama insan istediği yere yardım yapmalı yani yardım yapan insanları eleştirmek yerine çözüm bulun sizde kampanya yapın dernek kurun biz destek verelim ama tema ülkemizin büyük bir değeri

26
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title