Haberler

Oyuncu Begüm Öner: ''Mıncıklanmayı Seviyorum''

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk interaktif show programı Emre Saygı'nın sunumuyla ''Hadi Be'' ye konuk olan Begüm Öner, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seksenler dizisinin aşıkları ile Ceyhun Fersoy, dizi aşkını gerçekleştirip dünya evine girmişti. Begüm Öner katıldığı talk Show programında özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''EN ÇOK BRAD PİTT'E BENZİYORUM''

, programın doğru-yanlış kısmında karşısına çıkan, "Yabancı ünlülere benzetilmek beni rahatsız ediyor" sorusuna "Çok üzgünüm ama beni en çok erkeklere benzetiyorlar. Kendimle ilgili hiçbir problemim olmadığı için herhangi birine benzetilmek ya da herhangi bir benzetme yapmak beni rahatsız etmiyor. Mesela en çok Brad Pitt'e benzetiliyorum" dedi.

Oyuncu Begüm Öner: ''Mıncıklanmayı Seviyorum''

''DİLİMİN UZUN OLDUĞUNU FARKETTİM''

İnstagram paylaşımlarının yorumlandığı bölümde kendi fotoğrafı hakkında Öner, "Benim dilim çok uzun. Annem çocukluğumdan beri hep söylerdi. Şimdi farkındalığım arttığı için fark etmeye başladım. Dilimi burnuma değdirebiliyorum" ifadelerini kullanan oyuncu, "Kendimi güzel buluyorum ama öyle bir kaygım yok. Çok güzelim ya da çok çirkinim değil, aynaya baktığımda gayet kendimi mutlu hissediyorum" sözlerine yer verdi.

Oyuncu Begüm Öner: ''Mıncıklanmayı Seviyorum''

"CEYHUN KADERİNE RAZI OLUYOR''

Güzel oyuncu, eşi Ceyhun Fersoy'un gösterilmesi üzerine, "Ceyhun mıncıklanmaktan çok hoşlanmaz, ben de mıncıklamaktan çok hoşlanırım. Dolayısıyla ben Ceyhun'u sevmeye ve mıncıklamaya başladığım an Ceyhun sadece duruyor ve kaderine razı oluyor, o anın geçmesini bekliyor. Kıyamam hiç de itiraz etmiyor. Ama çok seviyorum sıkıştırmayı, öpmeyi bana küçükken dayım çok yapardı" dedi.

Oyuncu Begüm Öner: ''Mıncıklanmayı Seviyorum''

''AĞLAMAMA ENGEL OLAMIYORUM''

, projeleri ile ilgili "Görüştüğümüz yerler var. 'Seksenler' dizisi biteli bir sene oldu. Televizyon filmi, sinema filmi oldu, ama dizi daha hiç olmadı. Bu bir sene kendime vakit ayırdım. Çok fazla spor yaptım. Şan dersi aldık, baya bir kilo verdik. Bana detoks oldu" diyen ünlü oyuncu tiyatro hakkında, "Tiyatro inanılmaz kıymetli. Ben sahnedeyken de seyirci koltuğunda seyirci olarak da inanılmaz keyif alıyorum. 'Her Aşk Biraz Komiktir'de bir sezonu, her oyun bitiminde ağlayarak bitirdim ve engel olamıyorum. O seyirci kalkıp alkışlıyor ya engel olamıyorum, o an işte. Bugün ağlamayacağım diyorum ama yine salya sümük ağlıyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Begüm Öner: ''Mıncıklanmayı Seviyorum''

Oyuncu Begüm Öner: ''Mıncıklanmayı Seviyorum''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Begüm Öner Seksenler Brad Pitt Ceyhun Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title