Haberler

Öykü Karayel'den Final Yapacak Dizisi İçin Şoke Edecek Sözler: İyi Oldu

Güncelleme:

'Kalp Atışı' dizisinin yakında final yapacağını doğrulayan Öykü Karayel, "Zaten miadını doldurmuştu. İyi oldu" dedi. Oyuncunun dizinin bitmesine sevinmesi herkesi şoke etti.

Show TV ekranlarının iddialı başlayan dizisi Kalp Atışı, bu hafta yayınlanacak son bölümün ardından final yapma kararı aldı. Dizinin başrol oyuncusu Öykü Karayel dizinin bitişine sevindi.

"ZATEN MİLADI DOLMUŞTU"

Can Bonomo ve Öykü Karayel, Ölümlü Dünya filminin galasına katıldı. izFilmi çok merak ettiklerini belirten ikili, beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. 'Kalp Atışı' dizisinin yakında final yapacağını doğrulayan Karayel, "Zaten miadını doldurmuştu. İyi oldu. Güzel bir şekilde bitiriyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Öykü Karayel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (31)

Gece:

Öyküye katılıyorum. Gerçekten filmin içine ettiler. İlk başlarda çok iyi idi fakat sonlara doğru saçmaladılar.

28
3
yanıtYanıtla
Eylül demir:

Aynen öyle

yanıt6
yanıt1
ahahahah:

miladını doldurmak nedir ya türkçeyi biz mi öğretecez bu sanatçı bozuntusuna miattır o milad olsa yerinde duramazsınmiat -dıisim (mia:dı) eskimiş Arapça mi?ad1. isim Bir şeyin yapılması için tanınan süre2. Bir şeyin yerine yenisinin verilebilmesi için kabul edilmiş bulunan süre, kullanma süresi''Asker ayakkabısının miadı altı aydır. ''

22
9
yanıtYanıtla
hayıravukatıdeğilim:

Kadının öyle söylediğini nerden biliyorsun? Belki haberciler yanlış yazdı ki bence ikinci seçenek! Bu arada senin de onlarca yazım yanlışın var, önce kendini bir sorgula bence.

yanıt14
yanıt4
waveyla:

Boş konuşma ya Türkçe dersi vermeden önce T harfini büyük yazmayı öğren. türkçe değil Türkçe olarak yazılır. Hem nereden biliyorsun o şekilde söylemedi ama gazeteciler bu şekilde yazdığını.

yanıt10
yanıt5
TDK:

Cümle başlarken harfler büyük harfle başlar. Cümle bitince cümlenin sonuna nokta konur. Cümle bittikten sonra cümle büyük harfle başlar. Özel isimler büyük yazılır. Bknz :Türkçe. Yargılamadan önce kullandığın yazının doğru olmasına dikkat et.

yanıt10
yanıt2
ozi:

soğuk ruhsuz kadın bitsede gitsek gibi bır hali var sürekli sanki zorla oynatıyorlar

18
11
yanıtYanıtla
KAAN:

ARKADAŞLAR HANGİ GÖRÜŞTE OLURSAK OLALIM GİZLİ SİNSİ HAİNLERİN OYUNUNA GELMEYELİM TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN YANINDA OLALIM

18
5
yanıtYanıtla
FARUK:

Dizi bitiyor kız mutlu oluyor bu da ayrı bir mal

7
14
yanıtYanıtla
TURGUT:

öykü senden oyuncu falan olmaz kızım

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title