Haberler

Parrot Astreoid Serisi Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Bluetooth ve Multimedya teknolojilerinde lider firma Parrot, Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi'ne katıldı.

Bluetooth ve Multimedya teknolojilerinde lider firma Parrot, Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji etkinliklerinden Turkcell Teknoloji Zirvesi'ne katıldı. Zirvede araç sahiplerine yönelik geliştirilen 'Parrot Astreoid' serisinden "Parrot Asteroid Smart" sergilendi.

Haliç Kongre Merkezi'nde 12-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen zirve kapsamında geleceğin teknolojileri konuşuldu. Parrot'un araç sahiplerine yönelik ürettiği yeni 'Parrot Astreoid' multimedya serisi, Turkcell Teknoloji Zirvesi kapsamında tüketiciyle buluştu. Serinin kişiselleştirilebilen modeli "Parrot Asteroid Smart" 2 günde yaklaşık 10 bin katılımcı tarafından incelendi.

Parrot'un araç içinde internet kullanımına yönelik ürettiği yeni "Parrot Asteroid Smart" teknoloji ve eğlencenin yeni adı oldu. "Parrot Asteroid Smart" üzerinden akıllı telefonlara bağlanarak kullanılan Turkcell Muzik, Yol Bilgisi, Turkcell TV ve Connected Car gibi Turkcell uygulamaları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Uygulamalar, multimedya, navigasyon, müzik ve eller serbest telefon gibi sunduğu gelişmiş özelliklerle otomobillerde kesintisiz internet keyfi yaşatan "Parrot Asteroid Smart" internet erişimini en güvenli ve en kullanışlı şekliyle araç içinde tüketiciye sunuyor.

Parrot Asteroid serisi, seçkin araç ses ve görüntü sistemi uygulayan montaj noktaları, otomotiv bayileri ve www.mobicom.com.tr adresinden satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Turkcell Teknoloji Zirvesi Türkiye Haliç Otomobil Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title