Haberler

Araçta Sıkışan Sürücünün, Aynı Kazada Ölen Yakınına Bakışı Yürek Dağladı

Güncelleme:

Antalya'da otomobilin traktör römorkuna çarptığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Araçta sıkışan sürücünün, aynı kazada yaşamını yitiren yakınının cansız bedenine bakışı ise yürekleri dağladı.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde otomobilin traktör römorkuna çarptığı kazada Melek Bulgan (45) yaşamını yitirirken, 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Elmalı- Kaş karayolunun 10'uncu kilometresindeki Elmalı'ya bağlı İslamlar köyü yakınlarında dün akşam meydana gelen kazada, Muhammet Bulgan'ın (46) kullandığı 66 KD 507 plakalı otomobil, önünde seyreden Ahmet K.'nin kullandığı 07 PD 477 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Kazada otomobilde bulunan Muhammet Bulgan, Melek Bulgan (45), Süheyla Yıldırım (59), Zeynep Zengin (20) ve Tayyip Bulgan (13) yaralandı.

Sıkışan sürücünün, araçtan çıkartılan yakınının cansız bedenine bakışı yürekleri dağladı.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Melek Bulgan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Elmalı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Traktör sürücüsü Ahmet K. gözaltına alındı.

TRAKTÖR SÜRÜCÜLERİNE ÇAĞRI

Diğer yandan bölge halkı Elmalı- Kaş yolunda özellikle akşam saatlerinde reflektör bulunmayan traktörlerin kaza riskini artırdığını belirterek, traktör sürücülerinin bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Elmalı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

arif:

Bu arabaları toplatmak, vatana hizmettir. .

12
4
yanıtYanıtla
emoche:

BU TRAKTÖRLERE ACİL DENETİM ŞART. . HEP AYNI TEHLİKE.

14
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR TIRCI:

ben 63 yasinda uluslar arasi tasima yapan bir tirciyim malesef ülkemizde kural tanimamak bos vermek mesuliyet duygusu yoklugu cahillik ve bilgisizlik insan degerinin bilinmemesi yolda calisanindan sürücüsüne kadar nerdeyse hastalik derecesinde geceleri sehirler arasi yollarda hic bir önlem alinmadan insaat alani arac gerecleri yol üzerinde birakip paydos edilen tek ülkeyiz milletce bir sey olmaz kültüründen kurtulmamiz gerekir aklimizi kullanalim her isimizi Allaha havele etmekten vazgecelim

14
0
yanıtYanıtla
öleceksin:

varsa var lan sende tıra son gaz ver elini tutan yok

yanıt0
yanıt0
başkan:

koca traktörü görmedin mi? içip içip çıkıyolar! Antalyada sıradan bir gün

1
11
yanıtYanıtla
REİS:

Koca Traktörün ışığı olsa görürdü belki ne dersin?

yanıt9
yanıt0
kemal:

kardeş bende 2 gün önce tam 1500 km yaptım hızım 90 felandı önümde aniden bir traktör arkada ne reflektör ne lamba gece görünmüyor allahtan hızım düşüktü ani durabildim bu traktörlerin gece yola çıkması sakıncalı birde arkada römork zaten traktörün lambasınıda kapatıyor

yanıt5
yanıt0
ENVER:

NE OLURSA OLSUN . NORMAL BİR HIZLA GİDİLSE BOYLE ŞEYLE ASLA OLMAZ. HIZLI GİTMEYİ USTALIK SANIYORLAR. O HIZLI GİDENLERİDE USTA ŞOFERLER KOLLUYOR YOLLARDA. YOKSA KAZALAR DAHA FAZLA OLACAK. O NEDENLE BEN DERİMKİ HERZAMAN TAKİP MESAFESİ OLSUN. ONUNDEKİ KAZA YAPSA BİLE SEN İZLERSİN SANA BİŞEY OLMAZ. TAKİP TAKİP TAKİP. TABİKİ HIZDA OLMAYACAK

9
2
yanıtYanıtla
Tatvanlı:

Traktörlerin ana asfalt yolda ne işleri var.bu tür makineler arazide ve köyde olmalı.ana yol yasaklanmalı.bu makineler tarlayada veya çalıştırılacağı yerede taşıyıcı kamyonetlerle götürülmeli.

6
4
yanıtYanıtla
abuzer:

köyde yaşamadığın ne kadar belli taşıyıcı kamyonete ne kadar para isterler haberin varmı? köylü kan ağlıyo senin dediğine bak adamın arabası yok işi olduğu zaman mecbur traktörle gidiyor

yanıt9
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title