Haberler

Çanakkale'de Otomobil Keçi Sürüsüne Daldı: 13 Hayvan Telef

Güncelleme:

Çanakkale-izmir Karayolu'nun 20'nci kilometresindeki duble yolda, otomobilin daldığı sürüdeki bazıları hamile 13 keçi telef oldu. Şans eseri otomobil sürücüsü Metin Şen kazayı yara almadan atlattı. Sürünün sahibi keçilerin 1 haftadır kayıp olduğunu ileri sürdü.

Kaza, bugün saat 20.15 sıralarında, Çanakkale-İzmir Karayolunun 20'nci kilometresindeki Dümrek Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İl merkezinde oturan Bayramiç İlçesi yönüne giden 30 yaşındaki Metin Şen yönetimindeki 17 TS 260 plakalı otomobil, duble yolda ilerleyen yaklaşık 60 keçilik sürüye çarptı. Kazada bazıları hamile 13 keçi telef oldu, 2 keçi de yaralandı. Kaza yerine gelen polis ve jandarma ekipleri yolu bir süreliğine trafiğe kapadı. Karayolları ekipleri olay yerine çağrılarak yola saçılan telef olmuş keçileri topladı, itfaiye ekipleri de yolu yıkadı. Yol yeniden trafiğe açılırken telef olan keçiler bir traktöre yüklendi.

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücü Metin Şen, "Burası duble yol. En az 90 kilometre hızla seyrediyoruz. Keçileri 20 metre kala fark ettim. Fren yapmaya fırsatım kalmadı. Sürüye çarptım. Öğrendiğime göre keçilerden bazıları hamileymiş" dedi. Ön tarafı hurdaya dönen otomobil çekiciyle Kamyon Garajı'na götürüldü. Jandarmanın çevrede yaptığı araştırma sonucunda keçi Sürüsünün Dümrek Köyü'nde yaşayan Mahide Aydın'a ait olduğu belirlendi. Kaza yerine çağrılan Mahide Aydın'ın, jandarmaya verdiği ilk ifadesinde keçilerinin bir haftadır kayıp olduğunu söylediği öğrenildi. Aydın'ın keçilerin kayıp olduğu iddasıyla ilgili herhangi bir başvuruda bulunup bulunmadığının araştırıldığını belirtti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Gezen

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Şen Çanakkale Dümrek Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title