Haberler

Otobüs Kazasında Ölen Baba Oğul Toprağa Verildi

Güncelleme:

Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 86'ıncı kilometresinde kamyon ile otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 7 kişi arasında bulunan baba Süleyman Yavuz ile oğlu Devrim Yavuz yan yana toprağa verildi.

Dün saat 04.30 sıralarında Yalova'dan Antalya'ya giden 35 yaşındaki Metin Acar yönetimindeki yolcu otobüsü, 51 yaşındaki Mustafa Yavaş yönetimindeki alüminyum sac yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüs yolcularından 7 kişi yaşamını yitirirken, 25 kişi yaralandı.

Kazada ölenlerden Tenzile Yavuz, Gölcük'te toprağa verilirken, Kıbrıs Gazisi Emekli Yüzbaşı olan eşi Süleyman Yavuz ve elektrik mühendisi oğlu Devrim Yavuz ise Bilecik'te toprağa verildi. İmam Hatip Lisesi Camisi'nde cenaze namazı kılındıktan sonra Kıbrıs Gazisi olan Emekli Yüzbaşı Süleyman Yavuz için askeri tören düzenlendi.

Cenaze törenine Ankara Hava Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral Göksel Kahya ve Albay Orhan Can, ayrıca Bilecik Tugay Komutanı Vekili Albay Mehmet Yiğit katıldı. Cenazede, ailenin hayatta kalan tek ferdi olan Süleyman Yavuz'un diğer oğlu Deniz Yavuz ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Baba Süleyman Yavuz ve oğlu Devrim Yavuz'un cenazeleri Bilecik şehir mezarlığında yan yana toprağa verildi.

BİLETİLERİNİ 1 SAAT ÖNCEKİYLE DEĞİŞTİRMİŞ

Yavuz ailesinin tatil için Antalya'ya gitmek istedikleri belirtilirken, Süleyman Yavuz'un bir otobüs firmasından saat 21.00'e 3 kişilik yer satın aldığı, firmanın 20.00'de hareket edecek olan otobüste da yer olduğunu söylemesi üzerine biletlerini bir saat erken kalkacak araçla değiştirdiği ortaya çıktı.

Yavuz ailesinin yakınları, Süleyman Yavuz'un ön koltuklarda yolculuğu tercih etmemesine rağmen bir saat önce Antalya'ya gidebilmek için ön koltuklardan bilet aldığını söyledir. Ankara'da hava yüzbaşı olarak görev yapan ailenin küçük oğlu Deniz Yavuz'un da yıllık iznini aldığı, Ankara'dan yola çıkarak Antalya'da ailesiyle buluşmayı planladığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Yavuz Bilecik Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title