Haberler

Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek: "Güzel Bir Maç Olacak"

ERCAN ATA-ANKARA/DHA

Osmanlıspor'un kendi sahasında yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ile yapacağı karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanı izlemeye gelen Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ahmet Gökçek, Osmanlıspor'un büyük takımlara karşı iyi oynadığını belirterek şunları söyledi

" İki takımda namağlup durumda. Gerçekten keyif veren bir maç olacağını bekliyoruz. Osmanlıspor büyük maçlara iyi konsantre olan ve iyi oynayan bir takım. Burada UEFA gruplarında bizim için en önemli ve prestijli maçlardan biri. Çünkü bütün dünyanın izleyeceği bir maçı oynayacağız. Kesinlikle bir çekincemiz yok. Gerçekten çok rahatız. Ellerinden geleceğinin en iyisini yapacak arkadaşlarımız. Ben yarın çok ümitliyim. Biletlerin tamamına yakını satıldı. Ankara'nın ilgisi ve alakası da muazzam. Yarın hepimizi güzel bir futbol bekliyor. Maçın sonucu da inşallah Osmanlıspor için iyi olur"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Gökçek Villarreal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title