Haberler

Osmaneli Şehidine Ağladı

Hakkari Yüksekova'da Mevzide Nöbet Tutarken Arkadaşının Kaza Kurşunuyla Şehit Olan Jandarma Er Fehim Yavaş, Memleketi Olan Bilecik'e Bağlı Osmaneli İlçesinde Göz Yaşları Arasında Toprağa Verildi.

Hakkari Yüksekova'da mevzide nöbet tutarken arkadaşının kaza kurşunuyla şehit olan jandarma er Fehim Yavaş, memleketi olan Bilecik'e bağlı Osmaneli ilçesinde göz yaşları arasında toprağa verildi.

2000 yılında babası vefat eden şehit er Fehim Yavaş'ın naaşı evinin önüne getirildiğinde göz yaşları sel olup aktı. Şehidin annesi Kadriye Yavaş, ilköğretim 8. sınıfta okuyan kız kardeşi Büşra Yavaş ve anneannesi cenazede için ağıtlar yaktı. Şehit erin cenazesi, daha sonra Camikebir Mahallesi'ndeki Fatih Camii'ne getirildi. Acılı anneni başından bayan bir subay hiç ayrılmadı. Törene Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Vali Musa Çolak, Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş, Bilecik

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Tugay Komutanı Ümit Yılmaz ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Vali Musa Çolak ve beraberindekiler, acılı anneye baş sağlığı diledi.

Anne Kadriye Yılmaz, "Akşam 7 sıraları acı haberi aldık, dünya başıma yıkıldı. Hiç ölmedi benim oğlum. Bu acıya ben nasıl dayanacağım?" diyerek göz yaşlarına boğuldu. Anne Yılmaz, oğlunun tabutu omuzlar üzerinde giderken fenalık geçirdi. Cenazeye katılanlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" şeklinde slogan atıldı. Yavaş'ın naaşı tekbirler eşliğinde ilçe mezarlığına defnedildi. Daha sonra tabuta sarılı bayrak ailesine teslim edildi.

(YB-ZB-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title