Haberler

Oscarlı Aktörden Tavsiye: Her Zaman Emniyet Kemerinizi Takın

OSCAR ödüllü ABD'li aktör Christopher Walken, genç sinemacılara tavsiyesinin sorulması üzerine, "Herkese bir tavsiyem var, her zaman emniyet kemerinizi takın" karşılığını verdi.

OSCAR ödüllü ABD'li aktör Christopher Walken, genç sinemacılara tavsiyesinin sorulması üzerine, "Herkese bir tavsiyem var, her zaman emniyet kemerinizi takın" karşılığını verdi.

54'üncü Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 'Onur Ödülü'ne layık görülen 74 yaşındaki Christopher Walken, başrolünü oynadığı 'Newyork'un Kralı' filminin AKM Perge Salonu'ndaki gösteriminin ardından söyleşiye katıldı. İngilizce söyleşide halka yeterince kulaklık dağıtılmayınca bir süre kriz yaşandı. Konuşulanları anlamadıkları için seslerin yükselmesi üzerine salonda İngilizce bilen bir kişi, çeviri yapabileceğini belirterek, söyleşiye dahil oldu.

TÜRK SİNEMASINI BİLMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Sinema hayatının evrelerini anlatan Walken, yaptığı esprilerle salondakileri güldürdü. Salondakilerin sorularını yanıtlayan Walken, "Türk sineması hakkında bilginiz var mı" sorusuna "Maalesef bilgim yok" cevabını verdi. Festivalleri önemsediğini belirten Walken, Antalya'ya yine gelmek istediğini ve burada denize girmeyi istediğini söyledi. Teklif gelmesi durumunda Türkiye'de oynayabileceğini belirten Walken, genç sinemacılara tavsiyesinin sorulması üzerine, "Herkese bir tavsiyem var, her zaman emniyet kemerinizi takın" yanıtını verdi.

Söyleşinin ardından Oscarlı yıldız, salondakilerle özçekim yaptı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Christopher Walken Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title