Haberler

Oscar Gecesine Netflix'le Hazırlanın!

Güncelleme:

Siz de bahis yeteneklerinizi geliştirmek için Netflix'te geçmiş yılların Oscar ödüllü filmlerinin yanı sıra ödül alamayarak şaşırtan filmleri hatırlayarak, Pazar gecesine hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz. Netflix'te, internet bağlantılı herhangi bir cihazdan her an izleyebileceğiniz Oscar'lı ve Oscar'lık filmleri kaçırmayın.

Oscar ödüllü filmler

Akıl Oyunları. Bu Oscar ödüllü drama, akıl hastalığı belasıyla boğuşan parlak bir adam olan ünlü ekonomist John Forbes Nash Jr.'ın hayatını ve çalışmalarını ekrana taşıyor. Oscar'ları silip süpüren bu dram En iyi Film, Yönetmen, Senaryo ve Yardımcı Kadın Oyuncu dallarında ödülün sahibi oldu.

Argo. 1979'da İranlı militanlardan kaçıp Kanada elçiliğine sığınan altı Amerikalı, CIA'yi ayrıntılı bir kurtarma planı hazırlamak durumunda bırakacaktır. Akademinin En İyi Film ve En İyi Uyarlama ödüllerini kapan Ben Affleck'li gerilim, 2012'ye imzasını attı.

Forest Gump. Saf bir adam olan Forest Gump bir dizi tesadüf sonucu kendini 1960 ve 70'li yılların en önemli olaylarının ortasında bulur ve pek çok tarihi olaya tanıklık eder. Acayipliklerle dolu hikaye 1994'ün En İyi Film, En İyi Aktör ve En iyi Yönetmen Oscar'larını eve götürdü.

Hayat Güzeldir. Yahudi bir garson, karısı ve oğluyla birlikte toplama kampına gönderilir. Garson, oğluyla bir oyun oynayarak onun masumiyetini korumaya çalışır. Bu baş yapıt, En İyi Yabancı Film dalında Oscar'a, Cannes Film Festivali'nde ise Büyük Ödül'e layık görüldü.

Amerikan Güzeli. Sürekli gergin karısına, tatmin edici olmayan bir işe ve suratsız bir ergene katlanmaya çalışırken, bir adam kızının arkadaşlarından birine takıntılı hale gelir. En İyi Film dahil beş dalda Oscar ödülü kazanan yapımla, Kevin Spacey'de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Affedilmeyen. Emekli silahşör William Munny gönülsüz son bir iş üstlenir. Dahada gönülsüzce, kendini beğenmiş bir genç adamı ortağı olarak kabul eder. Clint Eastwood'un çarpıcı Western'i, kendisinin ilk En İyi Yönetmen ödülü ve En İyi Film dahil, dört adet Oscar kazandı.
Oscar almadığına inanamayacağınız filmler
Dövüş Kulübü. Insomnia hastası ve büyük şirketlerin kölesi olan bir adam, asi Tyler Durden'la tanışır ve birlikte rahatlatıcı ama vahşi olan gizli bir topluluk kurarlar. Kült filmin başrollerinde Brad Pitt ('World War Z'), Edward Norton ('Birdman') ve Jared Leto ('Dallas Buyers Club') var.

V for Vendetta. 'V' olarak bilinen maskeli bir özgürlik savaşçısı, totaliter bir hükümete karşı silahlanır ve genç bir kadınla pek beklenmedik bir şekilde dost olur. Natalie Portman ve Hugo Weaving'in başını çektiği dev kadro, bu Wachowski kardeşler ('The Matrix') filminde karşımızda.

Geçmişin Gölgesinde. Cinayetten hapis yatan bir nazi yıllar sonra bambaşka bir insan olarak hapisten çıkar. Kendi izinde ilerleyen kardeşini bu yanlış yoldan geri çevirmek için uğraşacaktır. Edward Norton bu etkileyici filmindeki rolüyle 'En İyi Aktör' dalında Akademi Ödülü adayı oldu ancak ödülü kazanamadı.

The Matrix Reloaded. Matrix'in oluşumundan sorumlu olan makineler Zion şehrinin yerini tespit etmişlerdir. Zion insanların elinde kalan tek şehirdir ve direnmekten başka şansı yoktur. Düşsel üçlemenin hasılatı en yüksek olan bu ikinci filmi vizyona girer girmez sinema gişelerinde bir numaraya oturmuştu.

Yedi. Deneyimli bir cinayet masası dedektifi ve ortağı, işlediği korkunç suçları Yedi Ölümcül Günah'a dayanan bir katili yakalamaya çalışır. 90'ların en ürkütücü gerilim filmlerinden birinde Brad Pitt, Kevin Spacey, Gwyneth Paltrow ve Morgan Freeman oynuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ben Affleck Kanada Forbes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title