Haberler

Oryantal dans videosuyla işinden olan Hande Sarıoğlu annesini paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyadan paylaştığı dans videosunun ardından işinden olan spor spikeri Hande Sarıoğlu, hesabından annesiyle çektiği fotoğraf karesine yer verdi. Güzelliğini annesinden aldığı görülen Sarıoğlu, paylaşımına, "Mediha'nın kızıyım, iyi insan olarak yetiştirildim" notunu düştü.

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yayınladığı oryantal dans videosu nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu, yaşadığı olay sonrası soluğu ailesinin yaşadığı Düzce'de almıştı. Burada ailesiyle birlikte kafa dinlemeye çekilen güzel spiker, hesabından yeni bir paylaşım daha yaptı.

"İYİ İNSAN OLARAK YETİŞTİRİLDİM"

Dikkat çeken video ve fotoğraflarının aksine Instagram'dan annesiyle yüz yüze verdiği fotoğraf karesine yer veren Sarıoğlu, gönderisine, "Mediha'nın kızıyım, iyi insan olarak yetiştirildim. Dokunduğum her insana da Mediha'nın gönlünün güzelliğini yansıttım. İyi ki senin kızınım, sen benim en kıymetlimsin annem, tatlı dillim, güler yüzlüm, iyi ki doğdun nur yüzlüm" notunu ekledi. Fotoğrafında annesine benzerliğiyle dikkat çeken güzel spikere, kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Oryantal dans videosuyla işinden olan Hande Sarıoğlu'ndan anneli paylaşım

TEPKİLERE ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Hande Sarıoğlu, olaylı dans videosunun ardından gelen tepkilere ateş püskürmüştü. Güzel spiker, "O magazin sitelerinde yapılan 'dans etti kovuldu' haberlerinin altında, 'oh olsun' diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim." demişti.

Oryantal dans videosuyla işinden olan Hande Sarıoğlu'ndan anneli paylaşım

Oryantal dans videosuyla işinden olan Hande Sarıoğlu'ndan anneli paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Habertürk Düzce Haberler

500

Yorumlar (25)

Brütüs:

Çok çekici bir kadın.

18
8
yanıtYanıtla
6 filo:

Ne diyon la armut

yanıt1
yanıt1
Timurray:

Annesine bak sonra kızına bak!

12
11
yanıtYanıtla
REFLEKECİ ŞABAN:

YÜRÜ BILDIRCIN SENDE ÜNLÜ OLDUN

13
2
yanıtYanıtla
SELELEKTÖRCÜ HAMDİ:

YÜRÜ BE ŞABAN SEN DE ÜNLÜ OLDUN.

yanıt3
yanıt1
ATSIZ06:

Afet afet

11
2
yanıtYanıtla
Mahmut:

Napıyon hande

9
3
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Sen iyi olmaya devam et rabbim elbette kötülerin cezasını verecektir

6
5
yanıtYanıtla
Ege:

Haksızlık kadının arkasındayım iyikide dans etmiş helal olsun iş sahibi olsam tebrikeder kendi şirketime müdür yardımcısı alırdım.

3
7
yanıtYanıtla
amerikadan:

hep amerikadan meyve suları alıyoruz. peki neden ?? tokatta solucan gübresi var. hala amerika hala amerika

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title