Haberler

Orduspor'u Lig Heyecanı Sardı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon Çankırı Belediyespor'da kiralık oynayan Hüsamettin Tut, yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu ve Orduspor'a geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, alt yapıdan yetişen ve geçtiğimiz sezon Çankırı Belediyespor'da kiralık olarak oynayan Hüsamettin Tut, yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu ve Orduspor'a geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Orduspor alt yapısında futbol hayatına başlayan ve çizdiği iyi grafikle A takıma yükselen Orduspor'un 21 yaşındaki savunma oyuncusu Hüsamettin Tut, "Ordulu olduğum için, sahaya çıktığımda müthiş bir duygu yaşıyorum" dedi.

"ALT YAPIDAN ÇOK İYİ FUTBOLCULAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUM"

Genç yetenek Tut, geçtiğimiz yıl Çankırı Belediyespor'a kiralandığını bu yıl Orduspor'a geri geldiği için çok mutlu olduğunu belirtirken, 19 Eylül Stadyumu'nda tekrar forma giyecek olmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi. Orduspor'a 1999 yılında geldiğini ifade eden Tut, "Alt yapıda sürekli çalışarak A takımda antrenmanlara ve maçlara çıkmaya başladım. Ordu'nun öz çocuğuyum. Orduspor A takıma çıkıp, forma şansı buldum. Kamplara gittim. Başarılı günler geçirdim. Orduspor'u layık olduğu yerlere inşallah taşıyacağız. Orduspor'da forma giymek, kamplara gitmek çok güzel bir duygu. Geçtiğimiz sezon Çankırıspor'da kiralık oynadım. Bu sezon evime geri döndüm. Çok iyi bir kamp sezonu geçirdik. Kazasız belasız kampı sona erdirdik. Şuan ligi bekliyoruz. Orduspor'u layık yere getirmek için çalışacağız. Orduspor'da alt yapıya şuan daha fazla önem veriliyor. Alt yapıdan daha iyi futbolcular çıkacağına inanıyorum. Çok büyük aşamalar kaydettik" diye konuştu.

"BENİ DAHA ÇOK HIRSLANDIRIYOR"

Hüsamettin Tut, Orduspor taraftarına seslenerek, "Taraftarımızdan sadece bize sahip çıkmalarını istiyoruz. Biz Orduspor'un menfaatleri için buradayız. En zor günlerinde bile buradaydık. Biz para için burada değiliz. Mor-beyazlı formayı daha yükseklerde taşıyacağız. Orduspor formasını kendi şehrinde 15 bin seyircinin içinde giymek daha fazla duygu ve heyecan veriyor. Ailede tribünde seni izleyince mutlu oluyorsun. Çünkü onlar senin mutluluğunla başarınla gurur duyuyor. Oda beni daha çok hırslandırıyor" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çankırı Belediyespor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title