Haberler

Ordu Karadeniz?de Silahını Alan Köylü, Güvenlik Güçleriyle Terörist Arıyor

Karadeniz'de silahını alan köylü, güvenlik güçleriyle terörist arıyorGİRESUN'da Çaldağ Karakol Komutanı'nın teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından Giresun, Ordu ve Gümüşhane kırsalında güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonların yanı sıra yöredeki köylüler de silahlarını alarak güvenlik güçleri ve korucularla dağlarda terörist arıyor.

Karadeniz'de silahını alan köylü, güvenlik güçleriyle terörist arıyor

GİRESUN'da Çaldağ Karakol Komutanı'nın teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından Giresun, Ordu ve Gümüşhane kırsalında güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonların yanı sıra yöredeki köylüler de silahlarını alarak güvenlik güçleri ve korucularla dağlarda terörist arıyor.

Giresun'da dün akşam saatlerinde bir grup PKK'lı teröristin, roketatar ve uzun namlulu silahlarla Çaldağ Jandarma Karakolu'na saldırıp Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan'ı şehit etmesi üzerine Giresun, Ordu ve Gümüşhane kırsalında Özel Harekat Polisi, Jandarma Özel Harekat Timleri, komando, ve köy korucularının düzenlediği operasyonlara köylüler de destek verdi. Köylüler av tüfeklerini alarak güvenlik güçleriyle terörist avına çıktı. Ordu'da da güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken kent merkezinde polis, kırsalda ise jandarma şüpheli araç ve kişiler üzerinde aralıksız uygulama yapıyor. Bölgedeki operasyonlar özel eğitimli iz takip köpekleri ve zırhlı araçlarda halen devam ederken, teröristlerin kaçış güzergahları da ablukaya alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Giresun Çaldağ Ordu Güncel Haberler

title