Haberler

Optimum'dan Hayat Kurtaran Kahramanlara Sinema Keyfi

İzmir Optimum AVM yönetimi, birçok insanın dünyasına ışık tutan İzmir Ambulans Servisi çalışanlarını "Benim Dünyam" filminin özel gösteriminde buluşturdu.

İzmir Optimum AVM yönetimi, birçok insanın dünyasına ışık tutan İzmir Ambulans Servisi çalışanlarını "Benim Dünyam" filminin özel gösteriminde buluşturdu. Servis çalışanları, Optimum Outlet Alışveriş Merkezi Cinemaximum Sinemaları'nda aileleri ile birlikte sinema keyfi yaşadı.

HİLMİ NOYAN'A TEŞEKKÜR BELGESİ

200 sağlık çalışanının katıldığı sinema gösterimi öncesinde İzmir Optimum Alışveriş Merkezi Müdürü Hilmi Noyan'a bu başarılı organizasyona ev sahipliği yaptığı için teşekkür belgesi takdim edildi. İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Turhan Sofuoğlu, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Okan Özmen ve İzmir Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Hilmi Tuğlu'nun katıldığı özel etkinlikte, sağlık çalışanları zor ve stresli çalışma koşullarından uzak, aileleriyle birlikte beraber olmanın keyfini yaşadı.

Film gösterimi öncesinde 2013 yılı sistem verilerine göre en çok vakaya çıkış yapan ilk üç istasyona, Acil Sağlık Eğitim Modüllerinde başarı gösteren çalışanlara, teknik destek birimi ile koordineli çalışan ilk üç istasyona, hizmet standart kriterlerine göre iyi performans gösteren ilk üç istasyon ile iyi performans sergileyen Komuta Kontrol Merkezi'nin üç çalışanına teşekkür belgeleri takdim edildi. Sağlık çalışanları daha sonra Optimum'da Beren Saat ve Uğur Yücel'in başrollerini paylaştığı "Benim Dünyam" filmini izledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cinemaximum İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title