Haberler

Onlar Bile Kusursuz Değil

Hollywood'un en güzel kadınları da kendilerinden şikayetçi. Onlar da vücutlarının bazı bölümlerinden rahatsız!

AMY ADAMS

Ünlü oyuncu, özellikle hamileliğinin ardından karın bölgesini ve kalçasını bir türlü şekle sokmayı başaramadığını söylüyor. Adams, bu haliyle barışmanın zor olduğunu ancak yapacak bir şeyinin de olmadığını dile getiriyor.

VanESSA HUDGENS

Son bir yıla kadar Hollywood'un en güzel vücutlu oyuncularından biri olan Vanessa Hudgens, bir yıldır çok daha kilolu... Güzel oyuncu, aşırı iri bulduğu bacaklarından rahatsızlık duyduğunu söylüyor. Hudgens, "Biliyorum futbolcu bacağı gibi bacaklarım var. Bu da son derece rahatsız edici bir durum" diyor.

JESSICA ALBA

Sinema dünyasının en güzel kadınlarından biri olan Jessica Alba, selülit problemi yaşamaktan rahatsız. Güzel oyuncu verdiği son röportajda, "Popomda ve bacaklarımda selülit var. Bunlar hamilelikle daha da arttı. Sanırım diğer tüm oyuncular benden çok daha güzel" diyor.

KATY PERRY

Son dönemde müzik dünyasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Katy Perry, orijinali sarı olan saçlarını ve vücudunun şeklini hiç sevmiyormuş! Güzel şarkıcı, ortaokul ve lise yıllarında sık sık yaşıtlarının alay konusu olduğunu ve bu yüzden psikolojik tedavi bile gördüğünü dile getiriyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Vanessa Hudgens Katy Perry Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title