Haberler

Onkoloji Hastahanesine Moral Ziyareti

Güncelleme:

Anneler Günü münasebeti ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören hastalara sürpriz moral ziyareti gerçekleştirildi.

Onkoloji Hastanesini ziyaret eden Rize Valisi Nurullah ÇAKIR'ın eşi Cemile ÇAKIR, Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat KASAP'ın eşi Menduha KASAP, Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer EMEN, Belediye Meclis Üyesi Emine AKTAŞ, Hastalara Anneler Günün de sürpriz yaparak moral verip çeşitli hediyelerle geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Vefa duygusu çerçevesinde Rize Onkoloji hastanesinde tedavi olan hastalara moral veren, Cemile ÇAKIR, ve Menduha KASAP, hastaları birer birer gezerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Ziyaretçi heyetin hastalara büyük moral kaynağı olan sürpriz ziyaretin, hastane yöneticileri tarafından da memnuniyetle karşılandığı gözlendi. Hastalar için gerçekleştirilen ziyaretlerinin önemli olduğunu ifade eden hastane yöneticileri Cemile ÇAKIR, ve Menduha KASAP, hanımefendi ve beraberindeki heyete bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title