Haberler

Oltulular'dan Rektör Çomaklı'ya "Hayırlı Olsun" ziyareti

Güncelleme:

İkinci kez Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret eden Erzurum Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, ilçeye yaptığı yarımlardan ötürü Çomaklı'ya teşekkür etti.

Türkiye'nin en seçkin üniversitelerinden biri olan Atatürk Üniversitesi'nin ikinci kez rektörü olmayı başaran Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın bu kez misafirleri Oltulular oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret eden Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Çomaklı'ya 'Hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Atatürk Üniversitesi kampüsündeki eski Erzurum Eve Bahçesi'nde gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçti. Rektör Çomaklı, dernek başkanı Hakan Demir ile yönetim kurulu üyelerine yakın bir ilgi göstererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erzurum Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Demir, ikinci kez Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Çomaklı'nın Atatürk Üniversitesi'ne çağ atlatmaya devam edeceğine inandıklarını söyledi.

Dernek Başkanı Demir, "Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'ne tekrar atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı hocamıza Erzurum Oltulular Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimizle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk Oltu'ya yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ettik Oltu Şura Hükümetinin Türkiye Cumhuriyetine İltihakın 100.yılı anısına Oltu fotoğraf albümü hediye ettik Sayın hocamız ve yeni yönetimine başarılar diledik Allah hayırlı etsin inşallah" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Atatürk Üniversitesi Çomaklı Oltu Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title