Haberler

'Olmasaydın da Olurduk' İlanını Veren Mimar, AK Parti'den Aday Oldu

Güncelleme:

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'da bir gazetede yayımlanan ve tepki çeken 'Olmasaydı da olurduk' ilanını veren derginin imtiyaz sahibi mimar Eyüp Gökhan Özekin, Uşak'ta AK Parti'den ikinci sıradan aday gösterildi.

BBP'DEN İSTİFA EDİP AK PARTİ'YE GEÇTİ

Bir dönem Alperen Ocakları Genel Başkanlığı, Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyeliği, BBP Gençlik Müşavirliği ve BBP Genel Başkan Başmüşavirliği görevlerini yapan Eyüp Gökhan Özekin, 2010 yılında partiden istifa ederek bir süre sonra AK Parti'ye katılmıştı.

TEPKİ ÇEKEN "OLMASAYDIN DA OLURDUK" İLANINI VERMİŞTİ

Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'da bir gazetede yayımlanan ve tepki çeken 'Olmasaydı da olurduk' ilanını veren derginin imtiyaz sahibi mimar Eyüp Gökhan Özekin, bazı kesimlerin tepkisini çekmişti.

UŞAK 2. SIRADAN ADAY

Eyüp Gökhan Özekin, TBMM'ye toplam üç vekil gönderecek Uşak'ta, AK Parti'den ikinci sıradan aday gösterildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Eyüp Gökhan Özekin Ak Parti Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (84)

bekirmobilWeb@haberler.com:

M.kamal ingiliz ajanı ve işbirlikçisi,,,Haum naum da BİRİFİNGÇİSİ yani üst aklı,,,bu olay TSE tarafından onaylandı belgelendi tastiklendi,,,EEE O ZAMAN siz daha neyin TIRINENNİMİNDESİNİZ,,,YOKSA türk görünümlü yahudimisiniz ÇÜNKİ m.kamal KATIKSIZ YAHUDİ

11
55
yanıtYanıtla
AKP:

İŞTE BUDUR ARKADAŞIM HELAL OLSUN SANA DEVAM BÖYLE OYLAR SANA VE SEN GBİ YİĞİTLERE

17
39
yanıtYanıtla
haydi Uşak...:

Kurtuluş savaşında Yunan mezaliminin acısını en çok çeken yerlerden biri de Uşak''tır. Uşaklı, mezalime son verip memleketi kurtaran atasına dirsek çevirmez. Olmasaydı belki olurdun ama, adın da belki Yorgo falan olurdu. Haydi Uşak, göster kendini.

38
8
yanıtYanıtla
TrkmobilWeb@haberler.com:

Olurdunuzda babanız hangi milletten olurdu. Ne kadar Türk kalabilirdiniz acaba. Veya siz siz olurmuydunuz. Terbiyesizlik yapmayın oturun oturduğunuz yerde.

35
9
yanıtYanıtla
REMUS:

NAAAAAAAAAAAAAAAHHH OLURDUN HIRSIZ SEVER YALAKAA

40
2
yanıtYanıtla
Ne farkederMobil-IOS:

Sen kurban ol MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E. Desturla alın ağzınıza bu ismi. Pis çıkarcı riyakarlar.

28
14
yanıtYanıtla
Erdal:

Böyle nankör hainleri aday gösteren parti kapatılmalıdır. yaşasın Türkiye Cumhuriyeti

33
8
yanıtYanıtla
GARABEL:

Doğru söylemiş adam , ALLAH istemeseydi zaten o savaş kazanılmazdı oradaki şehitlerimiz atatürk için değil dini ve vatanı için savaştı , yani kısacası savaşı atatürk olmadan da kazanırdık ALLAH öyle istedi çünkü .

14
24
yanıtYanıtla
tersMobil-IOS:

Olmasaydi Daha iyi olurduk!!!Bu Halde olmazdik!ama iste imtihan Dünyasi.kötülük olacakki imtihan olsun.Gercekleri biliyorlar Aslinda Ama onu Dini kaldirdigi icin Seviyorlar

6
32
yanıtYanıtla
Murat:

Atatürk senin gibi cahil yobazlara özgürlük verdi baba bir İngiliz olacaktı .

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title