Haberler

Ölen Kişi Ben Değilim"

Mersin’de meydana gelen bir cinayet olayında bazı haber sitesi ve gazetelerde kendi fotoğrafının yayınlandığını söyleyen Ömer Aydın, söz konusu haberle hiçbir alakası olmadığını belirterek, "Ölen kişi ben değilim, olayla hiçbir alakam yok" dedi.

Mersin'de meydana gelen bir cinayet olayında bazı haber sitesi ve gazetelerde kendi fotoğrafının yayınlandığını söyleyen Ömer Aydın, söz konusu haberle hiçbir alakası olmadığını belirterek, "Ölen kişi ben değilim, olayla hiçbir alakam yok" dedi.

Aydın, dün, bazı basın yayın organlarında, merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi, Bekirde yolu üzerinde Rıdvan Akar (25) adlı bir şahsın tabanca ile vurularak öldürüldüğüne ilişkin bir haber yayınlandığını hatırlattı. Bu haberde, Rıdvan Akar olarak yayınlanan fotoğrafın kendisine ait olduğunu belirten Ömer Aydın, haberin basın yayın organlarında yer almasının ardından dost ve akrabalarının ailesine arayarak taziyelerini sunduğunu, tanıyan bir çok kişinin de üzüntü yaşadığını ifade etti. Haber dolayısıyla yurt dışındaki akrabalarının bile telefonla aradığını dile getiren Ömer Aydın, bu yanlışlığın düzeltilmesini istedi. Kendisinin esnaf olduğunu, bu yanlışlıktan dolayı sıkıntı yaşadığını kaydeden Aydın, "Gazetede fotoğrafımı gören yanıma geliyor. Açıklama yapmakta zorlanıyorum. Sorunun bir an önce halledilmesini istiyorum" diye konuştu.

Haberde adı geçen şahsı sadece mahalleden tanıdığını, kendisinin olayla hiçbir bağlantısının bulunmadığını, fotoğrafının da ölen şahsın sosyal paylaşım hesabında etiketli olmasından dolayı kullanıldığını vurgulayan Aydın, "Söz konusu cinayet haberinde, öldürülen Rıdvan Akar'ın yerine yanlışlıkla benim fotoğrafım kullanılmış. Benim bu olayla hiçbir alakam yok. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki, ben yaşıyorum, hayattayım. Gazetecilerin bu tür haberleri yaparken daha hassas ve dikkatli olmasını istiyorum" ifadelerini kullanıyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Akar Ömer Aydın Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title