Haberler

Okulların Açılması Esnafın Yüzünü Güldürdü

Diyarbakır’da okul heyecanına yaşayan anasınıfı ve ilkokul öğrencileri, okul alışverişini tamamladı.

Diyarbakır'da okul heyecanına yaşayan anasınıfı ve ilkokul öğrencileri, okul alışverişini tamamladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Okula Uyum Projesi nedeni ile anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileri geçtiğimiz Pazartesi günü okulla tanıştı. 15 Eylül'de başlayacak olan 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesi öğrenciler, velileri ile birlikte okul ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişlerini yapmaya devam ediyor. Okulların bir hafta önceden başlaması, okul malzemeleri satan esnafın da yüzünü güldürdü. Diyarbakır esnafı, okul çantası ve çocukların okul malzemesini tamamlamak için hazırlıklarını tamamladı.

Okul malzemesi satıcılarından Muhammed Arslan, anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerinin bir hafta öncesinde okula başlamasının kendileri açısından iyi olduğunu söyledi. Arslan, "Beklediğimiz gibi satışlarımız oldu. Bir hafta önce açılması olumlu olarak satışları ilerletti. Tam olarak malzeme listesi eksiği olan öğrenciler tamamıyla bize iletemedi. Liselerin açılmasıyla beraber eksik olan listelerin tamamladıktan sonra sorunsuz bir şekilde ihtiyaçlarını teslim edeceğiz. Satışlarımız şuan itibariyle çok iyi yoğun bir tempo ile çalışıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Arslan Diyarbakır Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title