Haberler

"Okullar Hayat Olsun" Projesi ile Çocuk Parkı Yapıldı

Gülyalı Merkez İlköğretim Okulu'na Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" projesine uygun olarak yaptırılan "Çocuk Oyun Parkı" gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Gülyalı Merkez İlkokulu Okul Aile Birliği'nin girişimleri ile Gülyalı Kaymakamlığı, İl Özel İdaresi, Gülyalı Belediyesi, İstanbul Gülyalılar Derneği ve Cengiz İnşaat'ın katkılarıyla kurulan oyun parkı açılış törenine Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, Düzce Milletvekili Osman Çakır, Garnizon Komutanı Kazım Ceylan, Belediye Başkanı Talip Şen, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp Elmas, Milli Eğitim Müdürü Murat Çulfaz,

İstanbul Gülyalılar Dernek Başkanı Hacıbey Özata ve öğrence velileriyle vatandaşlar katıldı.

Çocuk Parkı açılış töreninde bir konuşma yapan Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, "Çocuk oyun parkı olmayan köylerimizden de taşımalı sistem kapsamında öğrencilerin eğitim gördüğü okulumuza böyle güzel bir oyun gurubunun kazandırılmasıyla çocuklarımız teneffüslerde okul dışındaki parklara gitmelerine gerek kalmadan kendi okul bahçelerinde doyasıya güvenle oynayacak, oyuna doyacak oyuna doyan çocuklarımız derse daha iyi motive ve konsantre olabilecek, dersi daha dikkatle dinleyeceklerdir. El birliği ile gerçekleştirdiğimiz bu parkın okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor" dedi.

Gülyalı Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Uzm. Öğretmen Haluk Kırcı, "Okul Aile Birliğimizin Projesi olarak başlattığımız bu güzel etkinlikte bizlere destek olan tüm kurum ve kuruluşlara ve Gülyalılılara teşekkür ederim" diye konuştu

Açılış programı halk oyunları gösterisiyle son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yemen Bayrak İstanbul Gülyalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title