Haberler

"Okul Öncesi Ağız ve Diş Sağlığı" Kampanyası

Güncelleme:

Esenlik okul öncesi öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıttı

Esenlik "Okul Öncesi Ağız ve Diş Sağlığı" kampanyasını seyyah tiyatro tırı ile Kahramanmaraş ve Adıyaman Gölbaşı'na taşıdı. Yapılan etkinlikle 2.000 öğrenciye hacivat karagöz tiyatro oyunu, palyaço ve sihirbaz gösterileri ile birlikte diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

İlk program Adıyaman Gölbaşı'nda gerçekleştirildi. Gölbaşında eğitim gören tüm anaokulu öğrencileri üç okulda bir araya getirildi. Programa Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belde Belediye Başkanı Orhan Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, öğrenciler ve veliler katıldı.

Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, toplam beş bin öğrenciye ücretsiz olarak diş macunu ve diş fırçası dağıtıldığını belirterek, "En güzel yatırım geleceğimiz çocuklara yapılan yatırımdır. Esenlik, sosyal sorumluluk anlayışı içinde bir çok faaliyette bulunmaktadır. Bu projede bu çalışmalardan bir tanesidir. Bu proje ile çocuklarımızda diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması ve alışkanlık haline gelmesi hedeflenmektedir" dedi.

Çocuklar "Hacivat ve Karagöz dişini fırçalıyor" oyununu çok sevdi

Kahramanmaraş'ta devam eden "Okul Öncesi Ağız ve Diş Sağlığı" kampanyası içeriğiyle öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.

"Okul Öncesi Ağız ve Diş Sağlığı" projesi Kahramanmaraş Binevler Anaokulu, Necip Fazıl İlköğretim, Kahramankenet Koleji, Gülen Çocuk Anaokulu ve Esenlik Süpermarket 12 Şubat merkez şubesi önünde gerçekleştirildi. Düzenlenen programlara Sütçü İmam Üniversitesi İktisat Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Hamdi Aydın, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Tiryaki, Kahramanmaraş Sağlık İl Şube Müdürü Dr. Ümit Gül, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ayrıca Binevler Anaokulu öğrencileri tarafından "güzel ülkem" isimli bir oyun sahnelendi. Minikler daha sonra özgürlüğün simgesi olarak uçan balonlarını gök yüzene bıraktı. Veliler ve okul yöneticileri yapılan organizasyon dolayısıyla Esenlik yöneticilerine teşekkür etti. Esenlik şirketinin mesaj yüklü bu programının sürekli hale getirilmesi temennisinde bulundu.

Tiyatro oyunu ve sihirbaz gösterilerinden sonra okulların ana sınıfında eğitim gören okul öncesi öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adıyaman Gölbaşı Mesut Bozkurt Kahramanmaraş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title