Haberler

Oktay Vural, Kılıçdaroğlu'na Tepki Gösterdi

Güncelleme:

MHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Oktay Vural, Meclis'te yaptığı basın toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

MHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Oktay Vural, Meclis'te yaptığı basın toplantısında MHP 15 milletvekilinin AK Parti'ye geçeceği yönündeki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

"TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞTIR"

Oktay Vural'ın açıklamasından satırbaşları:

MHP olarak kadrolarımız arasında fay hatlarına oluşturma ve derinleştirme tuzağına düşülmeden hareket edilmelidir. Bunun derinleşmesi ve geleceğe taşınması kabul edilemez. Dün maalesef CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'AKP, milletvekili transferi arayışında, MHP'nin 15-16 milletvekilinin AKP'ye transfer edileceği duyumu var, MİT muhalif milletvekilleri için araştırma yapıyor' gibi talihsiz, bir genel başkana yakışmayacak üslupta bir açıklama yapmıştır.

"VAZGEÇİLECEK DAVA ARKADAŞIMIZ YOKTUR"

MHP içindeki değerlendirmelerin bir başkaları tarafından fırsat olarak görülmesi algı operasyonu yapılması MHP'nin davasına zarar vermek amacı taşımaktadır.

MHP'yi temsil eden milletvekilleri 47 yıllık onurlu mücadelenin temsilcisi olduğunu bilincindedir. Herkes huşu içerisinde hareket eder ve edecektir. Vazgeçilecek hiçbir dava arkadaşımız yoktur. Bu konuda bir takım beklentiler oruşturanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.

"OYUNLARIN HEPSİ BOZULMAYA MAHKUMDUR"

Bize bu makaları tevdi eden, mücadelemizin mirası ve Türk milletinin iradesidir. MHP, milletvekilleri bu şuurlu temsilin farkındadır. Algı oluşturmak MHP içinde fay hatlarını derinleştirmek, tuzakların, oyunların hepsi bozulmaya mahkumdur. Bu kararı bu mücadeleyi başlatan, başbuğumuzdur, şehitlerimizdir, cefalardır, fedakarlıklardır.

"MHP İÇİNDE SİYASET YAPACAĞIM"

MHP milletvekilleirnde bundan önce olduğu gibi ben de milletvekili olarak bu şuur içinde MHP içerisinde siyaset yapacağımdan herkesin emin olması gerekir. Bu tartışmalar içinde MHP'nin geleceğe taşınması noktasındadır. MHP'nin birliğini ve duruşunu bozmaya kimsenin gücü yetmez. MHP milletvekillerini tehditlerle sindirmek bir genel başkana düşmez. Hangi istikşafi görüşmelerden sonra açıklamalar yapmak gerekir bilmiyorum ama MHP tarihinde Güneş Motel sicili olmamıştır. Davamız darbecilere boyun eğmezken, yeni Türkiye adı altında devletimizi federasyona, eyalete sürüklemek isteyenlere mi boyun eğecek?

"BİR OLACAK, DİRİ OLACAK VE İRİ OLACAKTIR"

Ülkücü ve milliyetçi hareket, ve MHP milletvekili sıfatı taşıyan herkes, referans kaynaklarına bağlı olarak mücadelesini sürdürecektir. MHP'yi temsil noktasında makam ve mevkiler 47 yıllık mücadelenin birikimi neticesinde olduğu bilinmelidir. Bu tür konulardaki değerlendirmelerin aslında yeni Türkiye adı altında bir dönüştürme çabası içinde, bir algı operayonunun başarılı olmayacağını ifade etmek istiyorum. MHP, bir olacak, diri olacak ve iri olacaktır. MHP'nin birliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Oktay Vural Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title