Haberler

Son dakika haberleri: Öğretmenler Gününde Şehit Aybüke Öğretmen Unutulmadı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Öğretmenler Gününde şehit Aybüke öğretmen unutulmadı Batman'ın Kozluk ilçesinde terör örgütü PKK tarafından belediye başkanının aracına yönelik saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit edilen Aybüke öğretmen, Şırnak'ın Silopi ilçesinde öğretmenler gününde unutulmadı.

Öğretmenler Gününde şehit Aybüke öğretmen unutulmadı

ŞIRNAK - Batman'ın Kozluk ilçesinde terör örgütü PKK tarafından belediye başkanının aracına yönelik saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit edilen Aybüke öğretmen, Şırnak'ın Silopi ilçesinde öğretmenler gününde unutulmadı.

Silopi Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mustafa Dündar, 24 Kasım Öğretmenler Gününde, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen şehit Şenay Aybüke Yalçın öğretmen adına kupa bardağı yaparak öğretmenlere hediye etti.

İsminin verildiği Silopi Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anaokuluna gelen Silopi Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mustafa Dündar, şehit Aybüke öğretmenin babası Sadık Yalçın ile telefon görüşmesi yaptı. Okul öğretmenlerinin de görüntülü görüştüğü Sadık Yalçın, kızının meslektaşlarına teşekkürlerini iletti. Silopi Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mustafa Dündar, Sadık Yalçın'a başsağlığı dileklerinde bulunarak, terör örgütünü lanetledi. Duygusal anların yaşandığı telefon görüşmesinin ardından Mustafa Dündar şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğrafının olduğu kupa bardaklarını isminin verildiği Silopi Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anaokulu öğretmenlerine hediye etti.

Kupa bardağı alan öğretmenler çok kalıcı bir hatıra olduğunu dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Öğretmenlerden Fatma Kaden Cengiz, verilen hediyenin çok anlam ifade ettiğini ve bu okulda da görev yaptığı için farklı duygulara sahip olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti. İlk görev yılı olduğu için ilk defa öğretmenler günü hediyesi aldığını belirten Ayşe Gezici, tercih döneminde özellikle Silopi Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anaokulu seçtiğini ve bu okulda görev yapmak istediğini söyleyerek, hediyenin de anlamlı olduğunu ve teşekkür ettiğini belirtti.

Öğretmenlerden Eylem Abacık da dernek yetkililerine teşekkürlerini ileterek, başta Şehit Aybüke Öğretmen olmak üzere bütün öğretmenlerin gününü kutladığını söyledi.

Silopi Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mustafa Dündar da yaptığı açıklamada öğretmenler günü dolayısıyla Silopi Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anaokulunu ziyaret ettiklerini belirterek, Şehit Aybüke Öğretmenin babası Sadık Yalçın ile telefonla görüştüklerini söyledi. Dündar; "Öğretmenlerimize üzerinde şehit öğretmenimizin fotoğrafının olduğu kupa bardağı hediye ettik. Rabbim nice Aybükelein yetiştirilmesini nasip etsin" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Öğretmenler Günü Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title