Haberler

Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

Öğretmenler, İlkadım Belediyesi'nin Acem Tekkesi'nde düzenlediği programda doyasıya eğlendi.24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitimciler, Acem Tekkesi'nde verilen yemekte bir araya geldi.

Öğretmenler, İlkadım Belediyesi'nin Acem Tekkesi'nde düzenlediği programda doyasıya eğlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitimciler, Acem Tekkesi'nde verilen yemekte bir araya geldi. Şehit Ahmet Altınoğlu Lisesi Okul Aile Birliği ile birlikte okul öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde düzenlenen programda gönüllerince eğlendi.

İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi'nde gerçekleştirilen yemeğe, Şehit Ahmet Altınoğlu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Şeref Atalay ve yönetim kurul üyeleri, öğretmenler ve okulla hizmet vermiş emekli öğretmenler katıldı. Yoğun programı nedeniyle geceye Başkan Demirtaş'ın yerine,

İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda bir eğitimci olan Burhan Taş da eşlik etti.

Gecenin açılış konuşmasın yapan Şeref Atalay, "Burada eğitime gönül vermiş öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Okul aile birliği olarak ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizle bir araya gelmek, mutlu bir akşam geçirmek için bu yemeği organize ettik. Bu gecede emeği olan herkese özellikle eğitimin ve eğitimcinin yanında olan bizlere bu mekanı vererek ev sahipliği yapan Başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"Yılın bir günü de olsa sizlerle beraber olmak, beraber bir ortamda bulunmak neşemizi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" diyen İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Taş, "Eğitimde başarıyı yakalamanın yolu, eğitim kurumlarını geliştirmekten ve herkese eşit eğitim vermekten geçiyor. Bu yüzden, İlkadım Belediyesi olarak ilk yaptığımız yatırım eğitim kurumlarına oldu. Kendim de bir eğitimci olarak eğitimin seviyesinin yükseltmenin bu ülkedeki tüm yöneticilerin görevi olduğunu düşünüyorum. Eğitimde yükselmeyi istiyorsak, öncelikle ülkenin tüm çocuklarına eşit ve kaliteli eğitim vermeliyiz. Bu eşitliğin sağlanmasında en büyük söz sahibi öğretmenlerimizdir. Sizler inanırsanız ki, ben gönülden inandığınızı biliyorum, eğitimdeki başarımızın önünde kimse duramaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eğitim neferleri, gece boyunca çalan şarkılarla eşliğinde gönüllerince eğlendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Necattin Demirtaş Burhan Taş Yerel Haberler

title