Haberler

10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu

Güncelleme:

Bursa'da bir İlkokul'da 10 yaşındaki çocuğa tekme atan öğretmen iç kanaması geçirip ameliyat olmasına sebep oldu. Gözaltına alınan öğretmenin görevden alındığı bildirildi.

Bursa'nın İznik ilçesi Çiçekli İlkokulu'nda 10 yaşındaki 4'üncü sınıf öğrencisinin göğsüne tekme ile vurarak, iç kanama geçirmesine neden olan öğretmen gözaltına alındı. Öğretmenin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

EVDE RAHATSIZLANAN ÇOCUK ÖĞRETMENİNİN TEKME ATTIĞINI SÖYLEDİ

Çiçekli İlkokulu'nda 4'üncü sınıf öğrencisi B.G., geçtiğimiz pazartesi günü eve gelince rahatsızlandı. Babası Burhan G.'ye, okuldaki öğretmeninin göğsüne tekme ile vurduğunu ve yere düştüğünü söyleyen çocuk, ailesi tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İÇ KANAMA GEÇİREN ÇOCUK AMELİYAT EDİLDİ

İlk muayenesi yapılan B.G., daha sonra iç kanama nedeniyle sevk edildiği İnegöl Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi.

"OKULDA GÖĞSÜME TEKME ATTI, AĞLADIM, OKULA GELMESİN"

Ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan B.G., yaşadıklarını ise gazetecilere, "Arkadaşımla okulun bahçesinde tartışıyorduk. Sonra hoca geldi. Göğsüme tekme ile vurdu. Sırtım kaldırıma çarptı. Tekme attı bana. Sonra ağladım. Okulumuza gelmesin. Böyle öğretmen istemiyorum" dedi.

Burhan G.'nin yaptığı şikayet sonrası İznik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, konuyu araştırması için müfettiş görevlendirdiklerini öğrenciye tekmeyi kavga ettiği arkadaşı mı yoksa öğretmenin mi attığını araştırdıklarını söyledi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI, GÖZALTINA ALINDI

Çiçekli Köyü Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olan H.C., şikayet üzerine, dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevinden uzaklaştırıldı. H.C. daha sonra da İznik İlçe Jandarma Komutanlığı'nca, 'kasten yaralama' suçlamasıyla gözaltına alındı. Öğretmen H.C.'nin sorgusu sürüyor.

OĞLUMUN DURUMU İYİYE GİDİYOR

İnegöl Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilen oğlu B.G.'nin sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Burhan G., "Oğlumun hastanede bir süre daha kalacağı doktoru tarafından bize söylendi. Gelişmeleri bekleyerek takip edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çiçekli İnegöl İznik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (29)

BİRÖĞRETMEN:

Ya ne kadar meraklıyız yargısız linç etmeye. Acaba olay gerçekten böyle mi olmuş onu bilmek gerekmez mi. Bizim kadar düşünmeden konuşan kaç millet var? Merak ediyorum

4
15
yanıtYanıtla
BENDE ÖĞRETMENİM:

BENDE ÖĞRETMENİN ; KONUŞMA KIVRAK, SEBEBİ NE OLURSA BİR ÖĞRENCİYE BU ŞEKİLDE AKIL HASTALARI GİBİ DAVRANILMAZ.

yanıt16
yanıt1
YAZIKLAR OLSUN:

Bunları mesleğe almadan önce psikiyatrik muayeneden geçirmek lazım

11
2
yanıtYanıtla
hhhhh:

3 yılda bir görevdeyken de doktor kontrolünden geçmeliler lanet şeyler

yanıt0
yanıt0
yeeehaaaa:

simdi ben de bir sorunum icin buradan yorum yaptim bazi den sizler beni elestirdi herzaman derim ogretmen egitmen hasta bakicilar ve bakim evlerin de calisanlari pisiko teknik verilmeli hem de tam kapasiteli bir hastaneden seksen oncesi ilkokulagidiyorum koridorda yuruyorum karsi siniftan igren cinin biri iri yapili durup furur ken bana saldirdi ben de kendimi korumayacalistim osirada birden sakinlesti ve dedim ki kortunmu dedim buna bir patlattim meger korudorda ogretmen geliyormus kendini mah sun gostererek ogretmende bana iki tikat atti sorgu suz su valsiz gozum den atescikti yasiyorsa azap icinde yasasin okul hayatimi bitirdi bende kontrolkalemini babama goturecektim cantaday di onu cikardim bir guzel ogret mene sspladim ve okul hayatimi bitirdiler her iki gozume tokat dar bediyle kan gelmisti babama soylesem kesinlikle ogretmen hakli diycek korkusuyla diyemedim okulhayTimi bitirdiler olmusse mekani cehennem olsun

7
4
yanıtYanıtla
ilkokul mezunu:

ne yazdığını bi anlasam. cevap vereceğim bişey anlamadım. eğitimini cambridge demi aldın sen

yanıt1
yanıt0
ilkokul mezunu:

ne yazdığını bi anlasam. cevap vereceğim bişey anlamadım. eğitimini cambridge demi aldın sen

yanıt0
yanıt0
Sefa:

Olayı sorup sormadan anlayıp anlamadan konuşmayı pek seviyoruz ya çocuk yalan söylüyorsa ya arkadaşı vurduysa hep mi öğretmen suçlu ya pek seviyoruz öğretmeni ayaklar altına almayı

3
7
yanıtYanıtla
MUSTAFA EMMi.:

SEFA Aklini kendine Sakla. . Bende 12-13- Yaslarindayken, , , Ögretman Hergün elinde Sopayla gelir, , Yazi tahtasina Son Gücüyle vururdu, , , Bizlerde Tiril Tiril Titrerdik-Birkere Arkasimla Fisildasarak iki kelime Konustuk-Elindeki Sopayi Bana Firlatti ama Tutturamadi. . Duvara Ok gibi degdi. . Duvarda 1. 5- 2-cm Delik olustu. . . Ya benim Gözüme gelseydi. . . Elindeki Sopaya ben mi-Carptim.

yanıt4
yanıt1
hh:

pis canii

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title