Haberler

Öğrenciler Yıl Sonu Gecesinde Doyasıya Eğlendiler

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde okulların yıl sonu programları devam ediyor.

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde okulların yıl sonu programları devam ediyor. Pazarlar İlkokulu öğrencileri tarafından 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle yıl sonu etkinliklerinde aileleri ile buluştu. Pazarlar İlkokulu öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde doyasıya eğlendiler.

Pakom'da düzenlenen Pazarlar İlkokulu yıl sonu programına veliler büyük ilgi gösterdi.

Okul öğrencilerince hazırlanan skeçler, klipler, halk oyunları, pleybek ve canlı müzik gösterisi veliler tarafından büyük ilgi gördü. 3 saat süren gösteride ailelerin çocuklarından daha heyecanlı oldukları gözlendi.

Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi kısa bir konuşma yaptıktan sonra Pazarlar İlkokulu idarecisi, öğretmenler ve personeline teşekkür etti.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler ve skeçler sergilendi. Mezun olan 60 öğrenci için hazırlanan diploma töreninden sonra mezun olan öğrenciler kep attılar.

Ayrıca Pazarlar ve Simav ilçelerindeki esnaflardan temin edilen binlerce liralık çeşitli hediyeler yapılan çekilişlerle dağıtıldı. Okul yararına yapılan çekilişler büyük ilgi gördü.

Pazarlar İlkokulu programına katılan davetlilere, velilere ve öğrencilere Pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Pazarlar İlkokulu yıl sonu programına Garnizon komutanı İlker Bahadır, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Pazarlar-Şaphane ilçeleri Süt Birliği Başkanı Mehmet Ali Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler köy ve mahalle muhtarları, Öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Sevgi Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title